18.1 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Αγκαλιά με την 4η θέση η Ρεάλ

Η Ρεάλ πήρε μεγάλη νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας και αγκάλιασε την 4η θέση την οποία πάντως συνεχίζει να κυνηγάει και ο Παναθηναϊκός μετά το θρίαμβο στο Τελ Αβίβ.  Η Ζαλγκίρις έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα αφού παίζει με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακό στα δυο τελευταία  παιχνίδια.

Την αυλαία της 28ης αγωνιστικής άνοιξε ο αγώνας στο Βελιγράδι με την Φενέρμπαχτσε (που θέλει να ξαναβρεθεί εκεί) να επικρατεί άνετα του γηπεδούχου Ερυθρού Αστέρα 80-63 και να κρατάει το πλεονέκτημα για την κατάληψη της 2ης θέσης πίσω από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ:

Ο Παναθηναϊκός με ήρωα τον Μάικ Τζέιμς που σκόραρε μεταξύ άλλων και το νικητήριο καλάθι απέδρασε από το Τελ Αβίβ επικρατώντας 76-75 της Μακάμπι και συνεχίζει να διεκδικεί το πλεονέκτημα έδρας.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ:

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκαμψε - έστω και αν δυσκολεύτηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα - την αντίσταση της Ζαλγκίρις στη Μαδρίτη με 88-81 και παραμένει το μεγάλο φαβορί για να πάρει την τελευταία (4η) θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας. Αρκεί να  νικήσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και την Μπάμπεργκ στη Μαδρίτη.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ:

Στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης δόσης της 28ης αγωνιστικής, η Βαλένθια πέτυχε νίκη γοήτρου στο Μιλάνο επί της Αρμάνι (93-89) και συνέχισε το σερί της μετά την επικράτηση επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ:

Τα υπόλοιπα παιχνίδια με τα οποία θα ολοκληρωθεί η 28η αγωνιστική και θα διεξαχθούν την Παρασκευή είναι: Ολυμπιακός-Εφές Αναντολού, Χίμκι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάμπεργκ-Μάλαγα και Μπαρτσελόνα-Μπασκόνια.

Δείτε τη βαθμολογία μέχρι στιγμής ΕΔΩ:

 

Δείτε την επόμενη αγωνιστική ΕΔΩ:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ