11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

“Αγκαλιά” με Αγραβάνη ο Αρης!

Στον Αρη έχουν τα θέματά του, όχι και λίγα, με τα χρέη του παρελθόντος, αλλά όπως έχουν δηλώσει και επίσημα αυτοί θα προχωρήσουν στην στελέχωση μια ανταγωνιστικής ομάδας δουλεύοντας ταυτόχρονα και τα εξωαγωνιστικά ζητήματα.

Το ελληνικό στοιχείο είναι ένα βασικό ζητούμενο αφού αυτό πάντα ενισχύει και το "δέσιμο" με τον κόσμο και ο Γιάννης Αγραβάνης έγινε ένα μεγάλο στοίχημα από την ημέρα που ανακοινώθηκε η αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσέγγιση που έχει γίνει στο 22χρονο διεθνή παίκτη τον έπεισε για την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει και είναι πολύ πιθανή πλέον η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Προσθέτοντας και την επίσης πολύ πιθανή επιστροφή στην ομάδα του Βασίλη Τολιόπουλου, ο οποίος στο προηγούμενο πέρασμά του πρόσφερε και αγαπήθηκε, αλλά και την παραμονή δύο αλλοδαπών με τους οποίους έχει δημιουργηθεί μια ξεχωριστή σχέση, των Ντραγκίσεβιτς και Μιλόσεβιτς, φαίνεται να δημιουργείται μια βάση για να δημιουργηθεί σταδιακά ένα αξιόμαχο σύνολο. Πάντα φυσικά υπό την προϋπόθεση ότι τα εμπόδια των παλιών χρεών θα... υπερπηδηθούν και δεν θα αποτελέσουν τροχοπέδη στην προσπάθεια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ