24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Αγκάθι» τα χρέη για την απεμπλοκή Λάσκαρη

Ο Άρης έχει φτάσει σε οριακό σημείο σε όλα τα επίπεδα και γι’ αυτό οι διεργασίες στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο με στόχο την απεμπλοκή του Νίκου Λάσκαρη είναι διαρκείς. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρόκειται για μια εύκολη υπόθεση.

 

Η χθεσινοβραδινή συνάντηση παραγόντων στα γραφεία του Α.Σ. Άρης και η συγκρότηση της πενταμελούς επιτροπής που θα επιχειρήσει να συγκροτήσει νέα διοίκηση στην ΚΑΕ αλλά και να πετύχει τη μεταβίβαση των μετοχών, σε κάθε περίπτωση δείχνει ένα επίπεδο ενότητας μπροστά στους πολλαπλούς κινδύνους που αντιμετωπίζει η ομάδα. Παράλληλα θα εξεταστεί το νομικό πλαίσιο μέσα από το οποίο μπορεί να συμβεί το δεύτερο που θεωρείται και είναι πρωτεύον αυτή τη στιγμή πέραν της συγκρότησης διοίκησης πρωτοδικείου στην οποία επίσης θα πρέπει να συμφωνήσει ο ιδιοκτήτης.

 

Για να υπάρξει όμως μεταβίβαση μετοχών θα πρέπει να υπάρξει προφανώς η συναίνεση του Νίκου Λάσκαρη που επί του παρόντος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Ωστόσο αυτό που φαίνεται να αποτελεί το μεγαλύτερο «αγκάθι» στην εξέλιξη που έχει θέσει ως στόχο η επιτροπή που συγκροτήθηκε χθες, είναι ασφαλώς τα χρέη που «αγγίζουν» τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και είναι λογικό να βαραίνουν τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ.

 

Απομένει να φανεί η στάση των παραγόντων του Άρη επί του θέματος και η συμμετοχή του έγκριτου νομικού, Αρειανού παράγοντα Χρήστου Γρόλλιου στην επιτροπή που συστάθηκε χθες δείχνει πως το «παιχνίδι» μεταξύ άλλων θα παιχτεί και στο νομικό επίπεδο. Γιατί ζητούμενο είναι η άνευ όρων απεμπλοκή Λάσκαρη. Πως μπορεί όμως αυτό να συμβεί δεδομένων των χρεών που τον βαραίνουν;

 

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη στα γραφεία του Α.Σ. Άρης

 

Μετά τα μεσάνυχτα και την ολοκλήρωση της ευρείας σύσκεψης παραγόντων, ο Α.Σ. Άρης που ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις ως ο θεματοφύλακας του συλλόγου, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του ΑΣ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενο πλήρως την δυσμενέστατη θέση στην οποία έχει περιέλθει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ , λόγω των άστοχων και επικίνδυνων για το μέλλον της εταιρείας ενεργειών του απόντα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα μεγαλομετόχου , μετά από σχετική διευρυμένη σύσκεψη , ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ όπως συστήσει πενταμελή επιτροπή απαρτιζόμενη από τον Ιωάννη Ψηφίδη , τον Ελευθέριο Αρβανίτη , τον Παναγιώτη Καπάζογλου , τον Νικόλαο Ζεϊμπέκη και τον Χρήστο Γρόλλιο με ΑΜΕΣΟ ΣΤΟΧΟ τη συγκρότηση νέας Διοίκησης στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ , τη μεταβίβαση των μετοχών αυτής με οποιονδήποτε τρόπο και την ταυτόχρονη στήριξη του αγωνιστικού της τμήματος.

 

Ως εκ τούτου για τελευταία φορά , ΚΑΛΕΙ τον ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ  όπως , συναισθανόμενος τη θέση στην οποία έχει περιέλθει η  ΚΑΕ ΑΡΗΣ  , συνδράμει χωρίς τον οποιοδήποτε όρο , στην άμεση υλοποίηση των ανωτέρω στόχων . Ο ΧΡΟΝΟΣ ΗΔΗ ΠΑΡΗΛΘΕ .

Παράλληλα ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ του ΑΡΗ σε εγρήγορση».

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ