16.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

“Αγκάθι” η αποζημίωση

Στο πρώτο ραντεβού τους, το μεσημέρι της Παρασκευής, Μάκης Αγγελόπουλος και Γιούρι Ζντοβτς δεν τα βρήκαν όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα λύσουν τη συνεργασία τους. Ως εκ τούτου ο Σλοβένος πήγε κανονικά το απόγευμα στο ΟΑΚΑ και έκανε προπόνηση με τους παίκτες, στους οποίους φυσικά δεν είπε το παραμικρό επί του ζητήματός του. Αντιθέτως ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους για το απόγευμα του Σαββάτου, οπότε θα γίνει η νέα προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η συμπεριφορά αυτή του Ζντοβτς είναι απολύτως λογική και αναμενόμενη. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαπραγμάτευση για να σπάσει ένα συμβόλαιο, το οποίο έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2018 και είναι εγγυημένο, όπερ σημαίνει ότι για να φύγει ο προπονητής, θα πρέπει να πάρει όλα τα λεφτά του. Και για του χρόνου. Επειδή, όμως, η ΑΕΚ δεν θέλει να πληρώσει αυτά τα χρήματα, γίνεται μια κουβέντα για το ύψος που θα έχει τελικά η αποζημίωση που θα καταβάλει στον προπονητή. Και για να μη δώσει κανένα πάτημα στην ΚΑΕ να προχωρήσει σε καταγγελία της μεταξύ τους σύμβασης, ο Ζντοβτς φροντίζει να είναι απόλυτα τυπικός σε όλα (κάνει κανονικά την προπόνησή του, δεν μιλάει για το θέμα σε κανέναν), μέχρι να συμφωνηθεί το ύψος της αποζημίωσης. Αν συμφωνηθεί, διότι μπορεί να μη βρεθεί άκρη και ο Σλοβένος να μείνει τελικά στην ΑΕΚ.

Πρόθεση του Μάκη Αγγελόπουλου και της διοίκησης της ΚΑΕ, πάντως, δεν είναι αυτή. Κρίνουν πως υπό τις παρούσες συνθήκες δεν είναι καλό για την ομάδα να μείνει ο Ζντοβτς και θα συνεχίσουν την προσπάθεια να συμφωνήσουν μαζί του σε λύση της συνεργασίας τους. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ