25.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Αγιόν: «Άλλαξα ομάδα, χώρα και γενικά άλλαξα τα πάντα στη ζωή μου»

O Γκουστάβο Αγιόν ήταν το "μεγάλο" όνομα στη νεοφώτιστη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο μεξικανός σέντερ, μετά τη θητεία στου Ρεάλ Μαδρίτης και την Ισπανία, μετακόμισε στη Ρωσία για χάρη της Ζενίτ και μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας, αναφορικά με όλη αυτή την εμπειρία. 

Για το αν βρίσκεται σε επαφή με τον προπονητή της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ και πως κρίνει τη φετινή σεζόν της Ζενίτ: «Περισσότερο μιλάω με τον βοηθό του Πασκουάλ, Ινίγκο Θορθάνο. Πιστεύω ότι η σεζόν ήταν καλή για τη Ζενίτ, καθώς η EuroLeague είναι ένα πολύ δύσκολο τουρνουά και όλοι το ξέρουν αυτό. Ήταν η πρώτη χρονιά της ομάδας σε αυτό το επίπεδο και τώρα είμαστε πιο έμπειροι. 

Νομίζω ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η βελτίωση. Και για μένα ήταν δύσκολη σεζόν, καθώς άλλαξα ομάδα, χώρα και γενικά άλλαξα τα πάντα στη ζωή μου και αυτό ήταν μεγάλη αλλαγή. Όμως, δεν φοβήθηκα γιατί ήμουν έτοιμος».

Για τη δική του φυσική κατάσταση μετά την πανδημία:  «Είμαι στο 100%. Το κορμί μου είναι απόλυτα έτοιμο και αυτή την στιγμή κάνω προπονήσεις για να είμαι έτοιμος, όποτε ξεκινήσει η προετοιμασία. Έχω γήπεδο μπάσκετ στο ράντσο μου, έχω γυμναστήριο, μέρος για να κάνω τρέξιμο, να χαλαρώσω, ενώ έχω ακόμη και άλογα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ