17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αγιασμός και…Περιστέρι για Προμηθέα (pic)

Τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό πραγματοποίησε χθες (16/9) ο Προμηθέας Πατρών, σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σεζόν.

Το μυστήριο τέλεσε ο αρχιμανδρίτης π. Αρτέμιος Αργυρόπουλος, πρωτοσύγκελος της ιεράς Μητρόπολης Πατρών και ηγούμενος της ιεράς μονής Αγίων Πάντων Πατρών. Σήμερα (17/9, 18:00) η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι στο «Δημ. Τόφαλος» το Περιστέρι, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Super Cup.

Αναλυτικά :

«Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός στην Ανδρική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2020-21 από τον αρχιμανδρίτη π. Αρτέμιο Αργυρόπουλο, πρωτοσύγκελο της ιεράς Μητρόπολης Πατρών και ηγούμενο της ιεράς μονής Αγίων Πάντων Πατρών.

Παρόντες ήταν, φυσικά, όλα τα μέλη της Ανδρικής ομάδας, αθλητές και τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Θανάσης Τριανταφυλλίδης, ο πρώην Πρόεδρος της ΚΑΕ και μέλος του ΔΣ, Χρήστος Μήλας, το μέλος της Διοίκησης της ΚΑΕ και Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Παντελής Αθανασίου, και το μέλος της Διοίκησης της ΚΑΕ, Κώστας Τριανταφυλλίδης.

 Όλοι ευχήθηκαν μια χρονιά γεμάτη υγεία, μακριά από ατυχίες και τραυματισμούς, ενώ χαιρετισμούς στους παίκτες απεύθυναν ο πατέρας Αρτέμιος και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος.

 Η ομάδα του Προμηθέα συνεχίζει τη σειρά των φιλικών ενόψει της επίσημης πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ για το Super Cup την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και αντιμετωπίζει την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου το Περιστέρι (18:00) και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου τον ΠΑΟΚ (17:00) στο «Δημ. Τόφαλος»».
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ