21.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Αγγελόπουλος: “Κιτρινόμαυρες οι τελευταίες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ”

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο η ΑΕΚ παρουσίασε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον βασικό χορηγό της, την εταιρεία Betshop, και τη φανέλα με την οποία θα αγωνίζεται η ομάδα τη φετινή σεζόν.

Στην εκδήλωση ήτσν παρούσα σύσσωμη η διοίκηση, αλλά και η ομάδα της Ένωσης, παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές (Ζούπας, Γκούμας, Αριδάς, Λανές κ.ά) και αρκετός κόσμος.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος στο χαιρετισμό του είπε: "Αισθάνομαι τιμή που συνεργάζομαι με το κ. Χαλεπλή, γιατί μοιραζόμαστε κοινό αξιακό κώδικα όσον αφορά τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την ευγενή άμιλλα. Γι' αυτό διευρύναμε τη συνεργασία μας. Ελπίζω να είναι το ίδιο γουρλής με πέρυσι, γιατί πέρυσι αγωνιστήκαμε σε άλλη ήπειρο για πρώτη φορά στην ιστορία της και κέρδισε το Διηπειρωτικό Κύπελλο για πρώτη φορά, κερδίζοντας τον πρωταθλητή Λατινικής Αμερικής και τη Φλαμένγκο.

Οι τελευταίες επιτυχίες του ελληνικού μπασκετ έχουν κιτρινόμαυρο χρώμα. Η ομάδα έχει φέρει τους δύο τελευταίους διεθνείς τίτλους στην Ελλάδα, διοργάνωσε ίσως το καλύτερο φάιναλ φορ της ιστορίας, χρηματοδοτώντας το και διαφημίζοντας το ελληνικό μπάσκετ σε μια χρονιά που η εικόνα που ταξίδευε στο εξωτερικό για το ελληνικό μπάσκετ δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Είμαστε επίσης περήφανοι για την ταινία μας, που κυοφορούσαμε για δύο χρόνια. Τώρα κάνει διεθνή καριέρα, έχει κερδίσει βραβεία, έχουμε πάρει βραβεία από το Χάρβαρντ και το ΜΙΤ. Η ταινία είναι πλατφόρμα με την οποία οι ομογενείς συνδέονται με τη μητέρα Ελλάδα. Το 1968 έγινε το μπάσεκτ λαϊκό άθλημα στην Ελλάδα και μπήκε ο σπόρος για το 1987".

Ο διευθύνων σύμβουλος της Betshop, Γαβριήλ Χαλεπλής, δήλωσε: "Είμαστε εδώ επειδή πιστεύουμε στην Ελλάδα των θαυμάτων, επειδή το μπάσκετ μας κάνει να πιστεύουμε στα θαυματα. Ευχαριστούμε τον κ. Αγγελόπουλο που κρατα ζωντανή την παρακαταθήκη της ΑΕΚ και την οδηγεί σε ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον. Μακάρι η νέα σεζόν να αποτελέσει σταθμό στην ιστορία της ομάδας".

Και ο εκπρόσωπος της FILA, Γιώργος Τριανταφυλίδης, πρόσθεσε: "Η τέταρτη χρονιά μας με την ΑΕΚ μας χαροποεί ιδιαίτερα. Φέτος εστιάσαμε στο σήμα της ομάδας, τον δικέφαλο. Χαρακτηρίζει την  ιστρία, το λαό και την ομάδα της ΑΕΚ. Οι φανέλες έχουν υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Κρατά τους παικτες στεγνούς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Το σορτσάκι κρατιέται πάντα σταθερό στο κορμό του αθλητή. Ελπίζω και αυτές οι φανέλες να είναι το ίδιο τυχερές". 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ