17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αγγελόπουλος: “Γράφουμε ιστορία”!

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν... γα μία ακόμα φορά οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα έσπευσαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού για τα συγχαρητήρια.

Πρώτος, αφού μίλησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στους παίκτες, πήρε τον λόγο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Μπράβο σε όλους, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει ιστορία. Αυτή ήταν η έκτη πρόκριση σε φάιναλ φορ τα εννέα τελευταία χρόνια. Είμαστε μία ομάδα, είμαστε μια οικογένεια, όλοι οι παλιότεροι ξέρουν τι είμαστε και τι πρεσβεύουμε, αλλά το μαθαίνουν και οι νέοι, όλοι ξέρουν πια πού πρόκειται να πάνε όταν τους καλεί ο Ολυμπιακός. Δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, έτσι και τώρα, παρότι πρόσκαιρα χάθηκε το πλεονέκτημα έδρας που δίκαια είχε η ομάδα μετά από 30 αγώνες, το ξαναπήρατε και ήρθε η πρόκριση. Τώρα υπάρχει η ΤΣΣΚΑ αλλά γι' αυτήν... τα λέμε άλλη μέρα".

Ο αδελφός του Γιώργος, κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος: "Τα τελευταία 9-10 χρόνια τώρα  αυτή η ομάδα γράφει την ιστορία της κόντρα σε όλους, κόντρα σε όλα. Είναι αξιοθαύμαστο αυτό που έχουμε πετύχει, ακόμα και οι φίλαθλοιτων άλλων ομάδων το αναγνωρίζουν και χαίρονται γι' αυτό. Τώρα... πάμε να το πάρουμε"!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ