18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αγγελου προ των πυλών στην Λάρισα

Σε κούρσα για ένα μετατράπηκε η υπόθεση της διαδοχής του Βασίλη Φραγκιά στον πάγκο της Λάρισας, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να προβάλει σαν τον μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την καθοδήγηση της θεσσαλικής ομάδας.

Το μεσημέρι ο Αγγέλου θα βρεθεί στην Λάρισα για ένα ακόμα ραντεβού με τον Θοδωρή Ριζούλη, αλλά και τον Νέστορα Κόμματο ο οποίος εκτελεί πλέον χρέη τζένεραλ μάνατζερ της ΚΑΕ και όπως έχει φανεί από τις πρώτες επαφές των δύο ανδρών υπάρχει ταύτιση απόψεων σε βασικά θέματα και επιθυμία συνεργασίας.

Στις ημέρες μετά το διαζύγιο με τον Βασίλη Φραγκιά ακούστηκαν πολλά ονόματα ακόμα, ουσιαστικές επαφές έγιναν με τον Θανάση Σκουρτόπουλο με τον οποίο υπήρξαν σημεία που δεν υπήρξε ίδιος τρόπος σκέψης και πλέον ο Αγγέλου είναι έτοιμος να αρχίσει την δύσκολη αυτή δουλειά.

Δεν αποκλείεται από σήμερα κιόλας να είναι ο νέος προπονητής της Λάρσιας και εκεί να βρει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά τον Αρη που προπονούσε μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο. Ηδη μάλιστα, έχο 56χρονος προπονητής έχει σχηματίσει ακριβή γνώμη για το ρόστερ και κυρίως για τις ανάγκες που υπάρχουν, ενώ έχει αρχίσει και τις διερευνητικές επαφές με την αγορά για να είναι έτοιμος για άμεση δράση σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ