23 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αγγελακόπουλος, Κουμπούρας για Φάρο

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος βρίσκεται στη Λάρισα αυτές τις μέρες προκειμένου να αρχίσει να υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Φάρου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το ρόστερ θα είναι αρκετά νεανικό, αφού εκτός των νεαρών Ελλήνων, όπως ο Μουράτος, που είναι ένας βασικός στόχος, και οι ξένοι στην πλειοψηφία τους θα είναι ρούκι από τα αμερικάνικα κολέγια, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός θέλει να το εμπλουτίσει και με μια δόση εμπειρίας.

Με αυτό το σκεπτικό έχει στο μυαλό του δύο περιπτώσεις παικτών με πολλές παραστάσεις από την Α1 τα προηγούμενα χρόνια. Ο ένας είναι ο γκαρντ Φάνης Κουμπούρας, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Α2 με τον Αστακό. Κι ο άλλος είναι ο φόργουορντ Βασίλης Αγγελακόπουλος, ο οποίος έκανε μια καλή χρονιά με τον Ηρακλή. Ο τελευταίος μάλιστα είναι Λαρισινός, οπότε μπορεί ενδεχομένως να αποτελέσει πόλο έλξης του κοινού της πόλης, από την οποία λείπει εδώ και επτά χρόνια (τελευταία αγωνίστηκε με την Ολύμπια Λάρισας το 2010).

Ο Σκουρτόπουλος αναμένεται να κάνει τις επαφές του και με τους δύο και ανάλογα με τα αποτελέσματα της κουβέντας, θα δρομολογηθούν οι περαιτέρω εξελίξεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ