23 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αγγελακόπουλος: «Δείξαμε χαρακτήρα και πυγμή» (vid)

Στη δυσκολία με την οποία πέρασαν από την Καρδίτσα, για το Κύπελλο Ελλάδας, στάθηκε ο 38άχρονος φόργουορντ του Ηρακλή Βασίλης Αγγελακόπουλος.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή αγχώθηκαν, αλλά εν τέλει ξεπέρασαν το εμπόδιο του ΑΣΚ, με τον έμπειρο φόργουορντ να εξηγεί πως κανένα ματς δεν θα είναι εύκολο φέτος: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Η Καρδίτσα είναι ομάδα πολύ οργανωμένη, που έχει πάρει κάποιους έμπειρους παίκτες, ενώ έχει κρατήσει και τον περσινό κορμό της. Από ό,τι φάνηκε πολλές ομάδες θα δυσκολευτούν να περάσουν από την έδρα της. Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Δείξαμε χαρακτήρα και πυγμή, όταν η Καρδίτσα ξέφυγε στο σκορ, και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια σε όλους. Συνεχίζουμε και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Δηλώσεις έκανε και ο Γιάννης Γκαγκαλούδης: «Είναι κρίμα που έφυγε ο Αντώνης. Καλό παράδεισο ας ευχηθούμε να έχει και δύναμη η οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Πριν από τον αγώνα είχαμε στο μυαλό μας αυτή την άσχημη είδηση για όλη την οικογένεια του Ηρακλή και θέλαμε με το δικό μας τρόπο να του δώσουμε έστω λίγη ικανοποίηση, να μας δει από εκεί ψηλά να κερδίζουμε. Τα καταφέραμε και προχωράμε κι ελπίζουμε να είναι μαζί μας. Όσο για την ομάδα, πήραμε αυτό που θέλαμε σε μια δύσκολη έδρα, προχωράμε σε έναν θεσμό που βάσει κλήρωσης μάς δίνει το δικαίωμα να κυνηγήσουμε κάθε ελπίδα που έχουμε για διάκριση. Είμαστε Ηρακλής και πάμε για τη νίκη με όποιον κι αν παίζουμε».

Στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου τους Αντώνη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη σε ηλικία 22 ετών, αφιέρωσαν και οι υπόλοιποι παίκτες τη νίκη τους επί της Καρδίτσας, με το «Γηραιό» να εκδίδει και σχετική ανακοίνωση: «Σύσσωμο το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. Ηρακλής αφιερώνει τη νίκη στον αδικοχαμένο οπαδό μας Αντώνη».

https://www.facebook.com/517861561721991/videos/890705811104229/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ