20.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αγγελίδης: «Να τα δώσουμε όλα για τη φανέλα»

Η πρόκρισή του στον τελικό είναι ο μίνιμουμ στόχος για τον ΠΑΟΚ στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, όπως εξήγησε ο Άγγελος Αγγελίδης.

Οι Θεσσαλονικιές ρίχνονται την Παρασκευή (23/03, 17.00) στη «μάχη» της φετινής διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας στον πρώτο ημιτελικό τον Αθηναϊκό στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας». Ο βοηθός προπονητή των «ασπρόμαυρων», μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, παραδέχθηκε: «Η ομάδα στοχεύει στο καλύτερο, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και οι παίκτριες πλέον "βρίσκονται" μεταξύ τους, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Θέλουμε να φθάσουμε στον τελικό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο». Είπε ακόμα…

Για το πρώτο παιχνίδι στη Γλυφάδα, κόντρα στον Αθηναϊκό: «Με την ομάδα του Αθηναϊκού έχουμε ξαναπαίξει, στην έδρα μας, γνωρίζουμε την ομάδα αγωνιστικά, έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το παιχνίδι και στόχος μας να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό’.

Για το εάν έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα τραυματισμών: «Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μια και είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Η ομάδα πλέον έχει επανέλθει πλήρως, στο 100%».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο, ένα παραπάνω για τη φανέλα!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ