20.6 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αγγελίδης: «Κρύβει εκπλήξεις το Κύπελλο»

Στο ΔΑΚ Γλυφάδας θα δώσει τον πρώτο επίσημο της φετινής σεζόν ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Οι Θεσσαλονικιές ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους και εμφανίζονται πανέτοιμες για το σαββατιάτικο (20/10, 14.30) ματς, με τον Άγγελο Αγγελίδη να τονίζει σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, θεωρητικά και πρακτικά με μια ομάδα ιδιαίτερα απαιτητική, που έχει προκριθεί ήδη στους ομίλους της Ευρωλίγκας. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, η ομάδα είναι απόλυτα προετοιμασμένη, με όλες τις αθλήτριες έτοιμες. Περάσαμε τα πρώτα τεστ στα φιλικά που πραγματοποιήσαμε στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας και πλέον είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

Ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ στάθηκε στη συνέχεια στην ιδιαιτερότητα της διοργάνωσης, με τα νοκ άουτ ματς. Όπως συμπλήρωσε: «Τα παιχνίδια του Κυπέλλου κρύβουν μια μικρή ιδιαιτερότητα, καθώς σε αυτά γίνονται οι μεγαλύτερες εκπλήξεις, γιατί έχουν διάρκεια 40’, με την πιο μικρή λεπτομέρεια να είναι κρίσιμη για την έκβασή τους. Εμείς είμαστε έτοιμοι, ενώ βάλαμε στο πνεύμα του αγώνα και τις ξένες αθλήτριες, ούτως ώστε να καταλάβουν τη δική του σημασία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ