23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αγγελάκος: “Να παρουσιάσουμε βελτιωμένη εικόνα”

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Κολοσσός θέλει να εμφανίσει καλύτερη εικόνα έχοντας καινούριο προπονητή (Φλεβαράκης) κι έναν καινούριο παίκτη στο ρόστερ του (Τσούπκοβιτς) με στόχο να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση. Κι αυτό είναι που τονίζει γράφοντας στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Αλέξανδρος Αγγελάκος:

"Έπειτα από αρκετές ημέρες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω της διακοπής των Εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε στη δράση και μάλιστα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Όλο αυτό το διάστημα, δουλέψαμε σκληρά με τον νέο μας προπονητή και προσπαθήσαμε να αφομοιώσουμε και να εξοικειωθούμε στη φιλοσοφία του. Από την άλλη, πλέον έχουμε και ένα νέο μέλος στην ομάδα, τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς, τον οποίο θα ήθελα να καλωσορίσω και να του ευχηθώ τα καλύτερα. Στόχος μας φυσικά από εδώ και στο εξής είναι να παρουσιάσουμε μία πιο βελτιωμένη εικόνα.

Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τα πάντα, ώστε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε στο παιχνίδι. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα και να έχουμε σωστές αποφάσεις στην επίθεση".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ