22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγγέλου: «Υποσχόμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έδωσε το «παρών» στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε για την καινούρια σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η κλήρωση είναι ίδια για όλες τις ομάδες. Ο στόχος είναι οι ομάδες να είναι έτοιμες την κατάλληλη στιγμή στο performance του πρωταθλήματος. Να μη ξεχνάμε ότι οι ομάδες ετοιμάζονται για την άνοιξη, εκεί όπου είναι οι στόχοι. Αγωνιζόμαστε για να έχουμε μια ομάδα πρώτα απ’όλα χημικά έτοιμη στις μεταγραφές και να έχει αντοχή και διάρκεια και πρώτο στόχο να είναι έτοιμη την άνοιξη. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα γι’αυτό και ο Άρης χρειάζεται τον κόσμο του, τις σχέσεις των στελεχών του και των ανθρώπων που τον βοηθάνε. Ελπίζουμε σε όλα αυτά τα πράγματα στη καινούρια προσπάθεια του Άρη. Ελπίζουμε όλα αυτά τα πράγματα να είναι έτοιμα και να παρουσιαστούμε και εμείς έτοιμη», σημείωσε αρχικά ο τεχνικός του Άρη.

Σε ερώτηση για τα ντέρμπι ήταν... αποστομωτικός τονίζοντας πως:

«Δεν υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας ανέφερε:

«Ο σχεδιασμός προχωράει, έχω πει ότι υπάρχει πρόβλημα με το θέμα του Μποχωρίδη θα συνεχίσουμε όμως, θα το λύσουμε και αυτό χωρίς γόρδιο δεσμό πιστεύω».

Στη συνέχεια ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ επισημαίνοντας:

«Στον Άρη υπάρχει ένα βαρύ όνομα που δημιουργεί ευθύνες και «πρέπει». Ευχόμαστε ο κύριος Γουλιέλμος να αντέξει και εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να φτιάξουμε μία ομάδα ανταγωνιστική που θα κερδίσει το στοίχημα με τον κόσμο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ