18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αγγέλου: “Συγχαρητήρια αλλά… ντροπή”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δεν είχε πρόβλημα να συγχαρεί τους ανθρώπους του Κόροιβου για τη νίκη - παραμονή, αλλά δεν... προσπέρασε και όσα έγιναν κατά την άφιξη του Προμηθέα στο γήπεδο. Εκεί υπήρξε επεισοδιακή υποδοχή με επίθεση οπαδών προς την αποστολή, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, αλλά το κλίμα εκφοβισμού και οι απειλές για τη σωματική ακεραιότητα δεν "σβήνονται".

Ο προπονητής των Πατρινών είπε: "Συγχαρητήρια στον Ντίνο Καλαμπάκο γιατί μέσα στο γήπεδο η ομάδα του έκανε έναν αξιοθαύμαστο αγώνα. Αυτά, όμως, που έγιναν όταν φτάσαμε στο γήπεδο είναι ντροπή και κάποτε πρέπει να σταματήσουν. Εμείς παίξαμε γιατί δεν θέλαμε να φανατίσουμε μια ήδη φανατισμένη ατμόσφαιρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου, έπαιξε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και πάλι συγχαρητήρια στον Ντίνο και εμείς τώρα θα ηρεμήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε. Καλό Πάσχα σε όλους".

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος είπε ότι "ανεξάρτητα από τα άλλα αποτελέσματα θέλαμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη, όμως, δεν είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και κάναμε περισσότερα λάθη. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ