20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αγγέλου: «Να αναβιώσουμε την μπασκετική ιστορία της Θεσσαλίας»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για τη σπουδαία νίκη της Λάρισας στην Πάτρα τονίζοντας ότι οι παίκτες βρήκαν ρυθμό και αυτοπεποίθηση στην επίθεση μέσα από την άμυνά τους. 
 
Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των φιλοξενούμενων:

«Σαν αποτέλεσμα, είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα για εμάς. Εγώ πάντα λέω ότι πρέπει να ηρεμείς και να αξιολογείς γιατί έγινε αυτό το αποτέλεσμα. Ετοιμάζοντας αυτό το παιχνίδι, ξέραμε ότι ο Προμηθέας έχει καινούριους παίχτες και προσπαθεί να αφομοιώσει το παιχνίδι του Μαυροκεφαλίδη και του Μάντζαρη, οι οποίοι είναι δύο τελείως διαφορετικοί παίχτες με άλλη εμπειρία και άλλη συγκέντρωση μέχρι τώρα. Το δεύτερο είναι ότι σίγουρα είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι της Τρίτης, που είναι ένας σημαντικός θεσμός όπου ο Προμηθέας εκπροσωπεί την Ελλάδα και ευχόμαστε όλοι σαν μπασκετική κοινότητα καλή επιτυχία. Το τρίτο ήταν ότι, παρότι η ομάδα μας ξεκίνησε το παιχνίδι νευρικά, σιγά σιγά άρχιζε και πίστευε και συνεχίζοντας το παιχνίδι ελέγχαμε τις παραμέτρους του παιχνιδιού, και ξέραμε ότι ο Προμηθέας θα προσπαθούσε να γυρίσει το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που γύρισε και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Η άμυνα σίγουρα μας έδωσε το μεγάλο αυτό αποτέλεσμα κι από την άμυνα παίρναμε αυτοπεποίθηση, ενώ στα μέχρι τώρα παιχνίδια αυτοπεποίθηση παίρναμε από την επίθεση για να παίξουμε άμυνα. Σήμερα έγινε το αντίθετο και είμαστε ευχαριστημένοι. Εύχομαι εμείς, που αγωνιζόμαστε, όλοι οι άνθρωποι της ομάδας και ιδιαίτερα ο πρόεδρος να αναβιώσουμε την μπασκετική ιστορία της Θεσσαλίας. Όμως θα πρέπει με αυτή τη νίκη να τσεκάρουμε την ισορροπία μας και να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με ταπεινότητα.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ