18.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Αγγέλου: «Καλά κάνει ο αντίπαλος και έχει πάτημα» (vid)

Μόλις ένα μήνα έχει συμπληρώσει ο Βαγγέλης Αγγέλου στο «τιμόνι» της ΑΕΚ, αλλά παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και μια..επίμαχη φάση, η «Ένωση» εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά της Basket League, εκεί όπου θα βρει απέναντί της τον Παναθηναϊκό

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε το τρίτο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς με τον ΠΑΟΚ

Για την ακρίβεια ανέφερε: «Έγινε μία ενδιαφέρουσα σειρά. Να πούμε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την παρουσία του στη σειρά και να πούμε συγχαρητήρια και σε εμάς. Κλείνουμε 31 ημέρες μαζί. Η καταπόνηση μας ήταν αρκετά σημαντική, όπως και το στρες. Το πρόγραμμα της ομάδας ήταν εφιαλτικό και αυτό που αντιμετώπισε. Σε 20 ημέρες κάναμε 4 προπονήσεις. Αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το ενεργειακό κομμάτι.

Σήμερα ο ΠΑΟΚ ωφελήθηκε όταν το παιχνίδι άρχισε να έχει διακοπές. Είμαστε ευχαριστημένοι, να δώσω συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό, οι παίκτες κλήθηκαν να αλλάξουν τσιπ και από ένα «είδος μουσικής» να πάνε σε ένα άλλο».

Για τα επερχόμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Αυτό που είπα στα αποδυτήρια, ξεκινάμε τους ημιτελικούς την Τετάρτη. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα. Θα κάνουμε πάλι εξετάσεις για να δούμε που βρίσκεται η καταπόνηση. Να συνδυάσουμε την ποιότητα που έχει ο Παναθηναϊκός και τι μπορούμε να ελέγξουμε εμείς στο παιχνίδι. Είναι τρεις πυλώνες. Να είμαστε ανταγωνιστικοί, να είμαστε μαζί, να έχουμε ομαδικό πνεύμα και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. 

Η ομάδα τακτικά ήταν πολύ καλά δουλεμένη. Μην ξεχνάτε ότι λείπει ένας παίκτης ( σσ. οΛάνγκφορντ) που παίρνει 22 μπάλες. Είναι ο ηγέτης της, αυτός που παίρνει την ευθύνη και το στρες. Εμείς θέλαμε να βάλουμε ενέργεια και ρυθμό και να βελτιώσουμε τη γρήγορη επίθεση μας».

Για τα πατήματα που έδωσε η ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ να ξαναμπεί στο ματς με τα λάθη της: «Καλά κάνει ο αντίπαλος και έχει πάτημα. Αυτή είναι η ομορφιά του παιχνιδιού, σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει. Εμείς θέλαμε να ασχοληθούμε με εμάς. Τα λάθη είναι φυσιολογικά. Ο ΠΑΟΚ βοήθησε την ποιότητά του με τον χρόνο που σταματούσε συνεχώς στην 3η περίοδο. Η πίεση ήταν με την ΑΕΚ. Εμείς προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ