20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αγγέλου: “Ευχαριστώ για την αρνητική κριτική”

Ο Βαγγέλης Αγγέλου προσπάθησε να εξηγήσει πώς ο Άρης έχασε το παιχνίδι από την ΑΕΚ. Και κλείνοντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στην κριτική που γίνεται σε αυτόν και όλη την ομάδα συνεπεία των κακών αποτελεσμάτων.

«Χάσαμε το παιχνίδι από τις κατοχές. Το μπάσκετ έχει δύο κατηγορίες. Τις κατοχές και τις αποφάσεις. Δεν είχαμε καλές αποφάσεις σε αυτοματισμούς. Τα 13 επιθετικά ριμπάουντ και τα 17 λάθη ήταν καθοριστικά. Η ΑΕΚ είναι πρώτη ομάδα σε κλεψίματα. Έχει καλή αντίδραση στα χέρια. Μετά, έρχονται οι αποφάσεις. Είναι σημαντική η κάθε κατοχή. Πρέπει να διαβάζεις ο αντίπαλος τι θέλει. Στο τελευταίο δεκάλεπτο δώσαμε τις βολές και έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε:

Για το πρόβλημα του Άρη: «Το πρόβλημα είναι στο ροτέισον. Το πώς κρατάς την επαφή σου με το σκορ. Είχαμε χαμηλό ποσοστό στο πικ εν ρολ και όσες φορές προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα στο καλάθι λειτούργησαν καταπληκτικά».

Για την κριτική που δέχεται: «Την πίεση την παίρνω εγώ. Είναι λογική η αγανάκτηση. Ο Αγγέλου ξέρει τι πρέπει να κάνει. Αυτός έχει επαφή με τη διοίκηση. Ευχαριστώ για την αρνητική κριτική. Οι παίκτες φοράνε τη φανέλα και πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι. Να έχουν την μεγαλύτερη αποφασιστικότητα που υπάρχει μέσα στο παρκέ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ