20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αγγέλου: «Ελπίζω να μάθαμε…»

Ο Άρης μπορεί να κέρδισε τη Λέφσκι, αλλά βρίσκεται εκτός συνέχειας στο FIBA Europe Cup, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να αναφέρεται στην εμπειρία του FIBA Europe Cup, ενώ μίλησε για το πόση σημασία θα έχει το παιχνίδι αυτό εν όψει του ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Για μας τελείωσε μια φάση που είχαμε φιλοδοξίες, είμαστε ευχαριστημένοι γιατί αποτύχαμε, γιατί μάθαμε. Ελπίζω να μάθαμε. Τι μαγικά, απρόοπτα συνέβησαν σε σχέση με την σταθερότητά μας, όλα θα τα αναλύσουμε. Μαθαίνουμε, είναι κι αυτό μια εμπειρία. Είμαι χαρούμενος όταν χάνω, γιατί μαθαίνω γιατί χάνω. Όταν κερδίζει κάποιος, ίσως αποπροσανατολίζεται.

Σε πρώτη φάση, η ομάδα όταν προσπαθούσε να παίξει άμυνα, δεν έπαιζε επίθεση και το αντίστροφο. Στα τελευταία παιχνίδια βρήκαμε έναν στόχο, με δύο ζευγάρια παικτών, πιστεύαμε ότι με το Περιστέρι θα συμβεί το ίδιο, αλλά είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα. Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να μας βοηθήσει ενόψει του ΠΑΟΚ».

Για τον τραυματισμό των Μποχωρίδη και Μπελ: «Ο τραυματισμός του Λευτέρη είναι ύπουλος, είναι μιας μορφής θλάση. Για μένα παίζει αυτός που προπονείται. Θα δούμε αν μπορεί να κάνει Παρασκευή και Σάββατο προπόνηση και αναλόγως θα αποφασίσουμε. Ο Μπελ δεν θα είναι έτοιμος, θα προσπαθήσει να δοκιμάσει με ένεση ο Μπελ».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα παιχνίδι της πόλης, ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος. Μπορείς να το αναλύσεις από πολλές πλευρές. Ο ΠΑΟΚ παίρνει μια μέρα επιπλέον, εμείς πήγαμε στην Φινλανδία και παίξαμε Σάββατο. Και οι δύο ομάδες έχουν τραυματίες. Υπάρχει ένα παιχνίδι εντυπώσεων που σαφώς έχει σημασία, κυρίως για τον κόσμο, αλλά υπάρχει και μια πραγματικότητα. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε με την πρέπουσα σοβαρότητα.

Είχαμε σήμερα 40 deflections, όταν ο μέσος όρος μας είναι 23. Αυτό κάνει έναν προπονητή ευτυχισμένο και δυστυχισμένο μαζί, γιατί το κάνει να λέει γιατί το κάνεις όταν δεν χρειάζεται και δεν το έκανες όταν έπρεπε. Δεν γίνεται να ευχαριστηθεί κάποιος παίκτης το παιχνίδι στον Άρη. Πρέπει να ζει με την πίεση και το ταμπεραμέντο του Άρη. Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά και αυτό είναι το κίνητρο.

Στο παιχνίδι με την Λουκόιλ είχαμε 0/24 ελεύθερα σουτ. Πέναλτι. Οχτώ λέι απ, πέντε κατοχές από βολές και 11 ελεύθερα τρίποντα. Στο παιχνίδι με την Κατάγια φάγαμε 33 πόντους από 17 κατοχές. Την έχουμε στο γραφείο αυτή τη στατιστική και την κοιτάμε όπως όταν κοιτάμε στα μουσεία».

Για το ότι οι Σώμος, Διαμαντής και Πιτσίλκας δεν σφυρίζουν την προσεχή αγωνιστική σχολίασε: «Όλες οι πράξεις μπορούν να ερμηνευτούν από πολλές πλευρές. Κερδισμένος είναι αυτός που παίρνει το αποτέλεσμα, χαμένος αυτός που δεν παίρνει το αποτέλεσμα. Εμείς μαθαίνουμε σαν ομάδα, ξέρουμε τι να περιμένουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ