17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αγγέλου : «Δεν νιώθουμε καλά που δεν συνεχίζουμε«

Ολοκληρώνει αύριο (21/11, 19:00) η φετινή Ευρωπαϊκή πορεία του Άρη, ο οποίος υποδέχεται στο «Nick Galis Hall» την Λέφσκι Σόφιας για το FIBA Europe Cup.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στις δηλώσεις του ανέφερε πως άπαντες στην ομάδα δε νιώθουν καλά που δεν συνεχίζουν στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε στα όσα έλαβαν τόπο με το Περιστέρι, αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, ο τεχνικός των «κίτρινων» μίλησε για: 

-το αυριανό ματς με τη Λέφσκι: «Αυτά τα παιχνίδια τα θεωρώ δύσκολα, δεν τα αντιμετωπίζουμε με συγκέντρωση και αυτό κάνει κακό στην ομάδα. Μετά το παιχνίδι κόντρα στην Ντνίπρο όπου η ομάδα είχε την συγκέντρωση, με το Περιστέρι δεν ήταν συγκεντρωμένη. Αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια δίνουν την ευκαιρία στον παίκτη για να αποκτήσει ρυθμό, να έχει συγκέντρωση. Θα το αντιμετωπίσουμε με την δέουσα επαγγελματική νοοτροπία. Δεν το βλέπω σαν φιλικό, είναι επίσημο και το βλέπουμε σοβαρά. Το μοναδικό μας πρόβλημα είναι οι τρεις τραυματίες, οι δύο είναι πιο σοβαρά οι Μπελ και Μποχωρίδης, του οποίου ο τραυματισμός είναι ύπουλος. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, είναι και ερωτηματικό ο Σλαφτσάκης, να δούμε με ποιους θα πάμε. Υπάρχει κίνδυνος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πρέπει να ήμαστε έτοιμοι». 

- την ευρωπαϊκή πορεία του Άρη: «Αυτό βλέπαμε στο βίντεο. Όταν κάνεις ανάλυση της ευρωπαϊκής πορείας πως πρέπει να δούμε γιατί δεν περάσαμε εμείς. Όταν χάνεις στόχους, προσπαθείς να αναλύσεις το… γιατί. Θα το αναλύσουμε, δεν νιώθουμε καλά που δεν συνεχίζουμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα με τον πρέπον επαγγελματισμό». 

-την ένταση στο ματς με το Περιστέρι και την ανακοίνωση σε βάρος του: «Προσωπικά δεν έχω να πω κάτι. Μία επίθεση που γίνεται, αυτός που κρίνει έχει το δικαίωμα να την κάνει. Αν μπεις σε αντιπαράθεση δεν είναι έντιμο σε αυτόν που σε κρίνει και απέναντι στον εαυτό σου γιατί αυτό που έκανες ήταν σε ένα παιχνίδι. Ήταν σαν να κρίνεις τον εαυτό σου για ένα άστοχο σου. Μιλήσαμε για το θέμα και το τελειώσαμε. Νιώθω καλά. Αν ήταν υπερβολική η αντίδραση το ξέρω εγώ, εγώ το έκανα, όλες οι κριτικές καλοδεχούμενες. Δεν με πειράζουν οι χαρακτηρισμοί. Οι χαρακτηρισμοί αφορούν αυτούς που τις κάνουν». 

-το αν επηρεάστηκαν οι παίκτες του από τα όσα έγιναν με το Περιστέρι: «Δεν έχουν επηρεάσει την ομάδα, την αφορά το κομμάτι που δεν έπαιξε καλά. Η ήττα οφείλεται και σε προβλήματα της ομάδας. Εγώ αναφέρθηκα στα κριτήρια αντιμετώπισης, δεν είχαμε τον σεβασμό που έπρεπε. Η δουλειά του παίκτη είναι να αντιμετωπίζει ότι γίνεται μέσα στο παρκέ. Δουλειά του προπονητή και της διοίκησης είναι να τον προστατεύει. Ο προπονητής είναι υπεύθυνος για το γήπεδο, η διοίκηση εκφράζει αυτό που θέλει να πει μέσα από τις ανακοινώσεις, τις αντιδράσεις της και τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς. Είναι ξεκάθαρες οι αρμοδιότητες του προπονητή και της διοίκησης». 

-το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, εμείς πρέπει πρώτα πείσουμε τους παίκτες για την σημαντικότητα που δεν έχουν παίξει. Για το κλίμα του παιχνιδιού που είναι σημαντικό. Το να είσαι παίκτης του Άρη είναι διαφορετικό, έχει διαφορετικό ταμπεραμέντο. Αυτό προσπαθούμε, να δούμε ποιοι θα είμαστε, με ποιους θα ανταγωνιστούμε για να δούμε τακτικά σημεία παιχνιδιού. Έχουμε ξεκινήσει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ