20.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αγγέλου: “Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη”

Η ΚΑΕ Άρης έδωσε πριν από λίγο επίσημη μορφή στο “διαζύγιο” με τον Βαγγέλη Αγγέλου με την εξής ανακοίνωση: “Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την κοινή απόφασή της με τον προπονητή, Βαγγέλη Αγγέλου, για λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Η απόφαση αυτή λήφθηκε με γνώμονα το καλό της ομάδας, ώστε άμεσα να επιστρέψει στις επιτυχίες" ανέφερε και συνέχισε στο επίπεδο της σχέσης με τον Χαλκιδαίο προπονητή: "Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, εκτίμηση και πλήρης ταύτιση απόψεων για το καλό της ομάδος. Γι' αυτό εξάλλου λήφθηκε και η απόφαση από κοινού. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ επαναλαμβάνει τις ευχαριστίες, τον σεβασμό και την εκτίμησή της προς το πρόσωπο του κ. Αγγέλου και του εύχεται από καρδιάς κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

 

 

Ο πρώην πια προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, με γραπτή δήλωση του ανέλαβε την ευθύνη της πορείας της ομάδας: “Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τη μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία της ομάδας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γουλιέλμο, τη διοικητική, ιατρική, προπονητική και αγωνιστική ομάδα για την αφοσίωση και τη συνέπειά τους. Επίσης το φίλαθλο κόσμο, τους φίλους και υποστηρικτές για τη στήριξή τους".

 

 

Ο Αγγέλου κατέληξε στη δήλωση του, με τον γνωστό, ιδιαίτερο τρόπο του: "Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η στέρεα τροφή των μη επιθυμητών, πρόσκαιρα, αποτελεσμάτων αναπτύσσει την πίστη, την αντοχή, το θάρρος και την επιμονή που είναι απαραίτητα συστατικά δημιουργίας. Καλή δύναμη για τη συνέχεια και Καλά Χριστούγεννα σε όλους”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ