19.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αγγέλου: «Έπαιξε με αυτοθυσία ο Παρκς παρότι θα πάει στη Νίζνι»

Ο τεχνικός της Λάρισας, Βαγγέλης Αγγέλου, μετά την τεράστια νίκη επί του ΠΑΟΚ στάθηκε στην υπερπολύτιμη συνεισφορά του Παρκ παρότι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ μίλησε και για τον αντικαταστάτη του Αμερικανού παίκτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου:

«Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι πρέπει να πω μερικά πράγματα. Ευχαριστώ στον Παρκς που ενώ είχε συμφωνήσει εδώ και 20 μέρες με τη Νίζνι, ρίσκαρε το συμβόλαιο του και έπαιξε με αυτοθυσία αυτά τα τρία τελευταία παιχνίδια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ευχαριστώ και στον κόσμο. Η επιθυμία του κ.Ρισούλη ήταν να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Το τρίτο ευχαριστώ πάει τους παίκτες μου. Ο Παρκς ήταν μη βασικός, ο Ρας άνοιξε τους διαδρόμους και ο Παπαντωνίου έβαλε ψυχή και πλήρωσε την ένταση των επαφών. Η ομάδα αντέδρασε παρότι τρεις βασικοί παίκτες ήταν ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού. Ως προς το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ξέραμε ότι είναι επιθετική ομάδα. Προσπαθήσαμε στο τέλος να επιτεθούμε στην κούραση τους. Είναι καλή ομάδα αλλά επικράτησε η φρεσκάδα και η ομαδικότητα» εν'ω στη συνέχεια μίλησε για τον αντικαταστάτη του Παρκς:

«Είχαμε κλείσει κάποιον παίκτη αλλά η επικοινωνία μας ήταν μη συμβατή στις αρχές της ομάδας. Ο μάνατζερ του ήθελε να καθυστερήσει. Έχουμε δεύτερη και τρίτη λύση και περιμένουμε. Στην αγορά δεν υπάρχουν παίκτες. Θέλουμε παίκτη με ποιότητα και χαρακτήρα, με στοιχεία που να συμβαδίζουν με την ομάδα όπως ο Γκάρετ που ήρθε μέσα στις γιορτές» ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Έχει χαλάσει η δομή του ελληνικού μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι κολώνες του ελληνικού μπάσκετ, ο Ολυμπιακός είναι εκτός. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους, ίσως οι εννιά νίκες να μην φτάνουν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ