23.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αγανάκτηση στο Παγκράτι για τη διαιτησία

Το Παγκράτι βρίσκεται αντιμέτωπο με τον υποβιβασμό στην Β' ΕΣΚΑ, καθώς ηττήθηκε στο κλειστό του Μετς με 67-44 από τον Προμηθέα Χαλανδρίου, αλλά μέσω ανακοίνωσης του εκφράζει έντονα παράπονα για τη διαιτησία, εκφράζοντας την αγανάκτηση του, και μιλώντας για «διαιτητική σφαγή και εμπαθή αντιμετώπιση».

Αναλυτικά :

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου εκφράζει την αγανάκτησή του για την διαιτησία του αγώνα πρωταθλήματος (8-3) με αντίπαλο την ομάδα του Προμηθέα Χαλανδρίου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος Α ΕΣΚΑ.
Ιδιαιτέρως η β' διαιτητής κα Λαζόγκα απ' τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά της αναμέτρησης, έδειξε με τα εξοργιστικά σφυρίγματα της, την πρόθεση της να καταδικάσει την όποια αγωνιστική προσπάθεια της ομάδα μας, σ ένα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες αγώνα για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Σωρεία ανύπαρκτων παραβάσεων, καταλογισμός επιθετικών φάουλ σε παίκτριες του Παγκρατίου σε περιπτώσεις που συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο (αμυντικά του αντιπάλου), αντίστροφες υποδείξεις πλαγίων και άλλα πολλά περιελάμβανε το πλούσιο ρεπερτόριο της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Α' διαιτητής κος Καρακωνσταντόπουλος παρενέβει σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις και διόρθωσε τις υποδείξεις της Κας Λαζόγκα, κάτι που αποφεύγεται μεταξύ συναδέλφων πλην τόσο εξόφθαλμων "λαθών".
Πέραν όλων αυτών η συμπεριφορά της χαρακτηριζόταν από ανεξήγητη εμπάθεια εναντίον μας, γεγονός που αποτυπώνεται με τον καταλογισμό "5" τεχνικών ποινών και την αποβολή του προπονητή της ομάδας μας.
Κοινή διαπίστωση όλων των παρισταμένων είναι η αδυναμία να θυμηθούν παρόμοια διαιτητική σφαγή και τόσο εμπαθή αντιμετώπιση.
Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου δεν ζητά την διαιτητική εύνοια, απαιτεί όμως ισότιμη διαιτητική αντιμετώπιση.
Δεν γνωρίζουμε αν τα σφυρίγματα της Κας Λαζόγκα ήταν απόρροια διαιτητικής ανεπάρκειας, κακιάς ημέρας ή κάποιου άλλου λόγου.
Το ελάχιστο που μπορούμε να ζητήσουμε απ την ΚΕΔ, είναι η δια παντός εξαίρεση της Κας Λαζόγκα απ' τον ορισμό σ' οποιοδήποτε αγώνα της ομάδος μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ