21.3 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Αβραμίδης: «Το μπάσκετ σήμερα βιώνει την πλήρη απαξίωση»

Τη φράση «το μπάσκετ σήμερα βιώνει την πλήρη απαξίωση» θέλησε να γράψει ο βοηθός προπονητή του Αργοναύτη Ραφήνας, Γιάννης Αβραμίδης.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Γιαννακόπουλου, ο οποίος ασχολείται και με τις ακαδημίες της ομάδας θέλησε να σταθεί στο διάγγελμα της κυβέρνησης επεξηγώντας με το πως: «πρέπει να απαντήσω στα παιδιά των Ακαδημιών του Αργοναύτη, που δεν θα μπορούν να παίξουν και να προπονηθούν».

Αναλυτικά:

«Το μπάσκετ σήμερα βιώνει την πλήρη απαξίωση. Δεν είναι θέμα πολέμου ανάμεσα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι θέμα σεβασμού κ αναγνώρισης απέναντι σε ένα άθλημα που μας έχει φέρει τόσες διακρίσεις κ τόσους σπουδαίους αθλητές και προπονητές στη χώρα μας.
Δεν ξέρω ποιος σοβαρός άνθρωπος θα ασχοληθεί με το άθλημα σε κατώτερο επίπεδο πλην του επαγγελματικου κ αν δεν καταλάβουν όλοι οι φορείς ότι πρέπει να γίνει τώρα ένα ολικό restart ώστε να μην είμαστε ο φτωχός συγγενής, δεν θα έχουμε κανένα μέλλον.
Προσωπικά δεν ξέρω τι πρέπει να απαντήσω στα παιδιά στις ακαδημίες που δεν θα μπορούν να παίξουν κ να προπονηθούν την ώρα που επιτρέπεται κάτι τέτοιο σε άλλα σπουδαία αθλήματα που μας έχουν φέρει σημαντικές επιτυχίες όπως το γκολφ κ το παγκράτιο...
Δεν μπορώ να απαντήσω σε κανένα γιατί δεν μας αφήνουν να παίξουμε κ μετά να ακολουθήσουμε όλους τους κανόνες υγιεινής ώστε να προφυλαχθουμε την ώρα που το ποδόσφαιρο το οποίο επίσης έχει επαφές ξεκινάει από την Δευτέρα.
Τα πρωταθλήματα τελειώνουν κ μαζι τους χάνονται οι κόποι, οι αγωνίες κ ο μοχθος 7 μηνών καθώς δεν υπάρχει άλλη... λιγότερο άδικη λύση από το να θεωρηθεί ως μη γενόμενο το τι έγινε. Όλες οι λύσεις ούτως ή άλλως άδικες θα ναι όπως κ οι αποφάσεις για το ίδιο το άθλημα, αλλά δεν μπορείς να επιβραβεύσεις κάποιον με άνοδο την ώρα που έχει ακόμα το 1/3 του πρωταθλήματος μπροστά του. Ούτε κ να τον καταδικάσεις σε υποβιβασμό.
Δεν είμαι σίγουρος εξάλλου, όπως ποιοι θα μπορούν να είναι και στο... Τζαμπολ σε 4 μήνες από τώρα.
Κάποιοι από μας σίγουρα όχι...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ