25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Αβέβαιο το μέλλον στο Ηράκλειο

Ωρες αγωνίας περναέι το μπασκετικό Ηράκλειο με την ομάδα που... λαχτάρισε στο περασμένο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και σώθηκε στο φινάλε, έχοντας ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς για μεγάλο διάστημα, να ζει με την αβεβαιότητα για το μέλλον της.

Η υπάρχουσα διοίκηση εκδήλωσε αδυναμία να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις της ερχόμενης περιόδου και εξέφρασε την πρόθεση να ρίξει την ομάδα οικιεοθελώς στα τοπικά και να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το τένις, το παραδοσιακό άθλημα που φέρει και στον τίτλο του το σωματείο.

Αμεση ήταν η ανταπόκιρση πααραγόντων που κατά καιρούς έχουν ασχοληθεί και προσφέρει στο Ηρακλειώτικο μπάσκετ και ειδικά στον όμιλο. Σε διάστημα λίγων ημερών υπήρξαν προσφορές που κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος των προβλεπόμενων εξόδων, όμως και πάλι δεν φάνηκε διάθεση από τους διοικούντες, οι οποίοι επιμένουν ότι δεν μπορούν να βάλουν... ευρώ.

Οι προσπάθειες συνεχίζονται, αφού όλοι βλέπουν ότι έχουν φτάσει στην πηγή, όμως για την ώρα η αγωνία είναι αυτή που επικρατεί και τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ