27.6 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

«Αβέβαιο και το μέλλον του Γιόβιτς στην Χίμκι»!

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται η Χίμκι και όχι μόνο αγωνιστική και οικονομική, καθώς ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι το μέλλον του Στέφαν Γιόβιτς είναι αβέβαιο στο ρώσικο σύλλογο.

Οι αποχωρήσεις δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό για την Χίμκι την φετινή σεζόν, καθώς ακόμη ένα σημαντικό μέλος των Ρώσων φαίνεται διατεθειμένο να φτάσει στα άκρα ώστε να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την Χίμκι.

Σύμφωνα με λιθουανικά δημοσιεύματα ο Στέφαν Γίοβιτς, ο οποίος την φετινή σεζόν έχει χάσει αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού, έφυγε από την Ρωσία και πλέον η συνεργασία του με την ρώσικη ομάδα βρίσκεται σε κρίση.

Ο λόγος πίσω από αυτή την κίνηση του Σέρβου γκαρντ, εκτός από την τραγική αγωνιστική εικόνα της ομάδας που την έχει βρει στην τελευταία θέση της βαθμολογία με μόλις δύο νίκες μετά από 24 αγώνες, φαίνεται πως είναι και οικονομικός, με την φημολογία το τελευταίο διάστημα περί οικονομικών προβλημάτων να «φουντώνουν».

Να υπενθυμίσουμε ότι για τον ίδιο λόγο έχουν αποχωρήσει ήδη οι Γερέμπκο και Μονρό, ενώ προς την ίδια κατεύθυνση τείνει και η υπόθεση του Μπούκερ. Την φετινή σεζόν ο Γιόβιτς έχει αγωνιστεί σε μόλις 8 αγώνες στη Εuroleague σημειώνοντας 4.4 πόντους, 3.8 ασίστ και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ