24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αίτημα αναβολής του Άρης-Ολυμπιακός

Ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης που διοργανώνεται κάθε χρόνο την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και των ιδιαίτερα αυξημένων μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται τα τελευταία χρόνια γι' αυτό το γεγονός, η Αστυνομική Διεύθυνση της πόλης απέστειλε στον ΕΣΑΚΕ αίτημα για την αναβολή του αγώνα του Άρη με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένο να γίνει εκείνη τη μέρα στο Αλεξάνδρειο.

Ίδιο αίτημα απέστειλε η Αστυνομία και στην ποδοσφαιρική Super League για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, που επίσης είχε προγραμματιστεί για τις 28 Οκτωβρίου.

Ο ΕΣΑΚΕ είναι ασφαλώς αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και δηλώνει αδυναμία ικανοποίησής του, καθώς δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες για να μετατεθεί ο αγώνας λόγω των συνεχών υποχρεώσεων όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που πιθανότατα ούτε τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου θα μπορέσει να γίνει, διότι μάλλον σε εκείνη την ημερομηνία θα μετατεθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (ούτε και γι' αυτό υπάρχει απόφαση πάντως, καθώς συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις).

Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένη τη διχογνωμία μεταξύ Αστυνομίας, που ζητά την αναβολή του αγώνα, και ΕΣΑΚΕ, που δεν δέχεται να τον αναβάλει, εκείνος που θα πάρει την τελική απόφαση είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος έχει εκ του νόμου την αρμοδιότητα να αναβάλλει αθλητικές συναντήσεις για λόγους δημόσιας τάξης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ