18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αίολος Γόμφων : Προσθήκη ποιότητας με Ιωάννου

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Αίολος Γόμφων, ο οποίος έκανε δικό του τον Φώτη Ιωάννου.

Ο 34χρονος γκαρντ αν και είχε συμφωνήσει με τον Δίωνα Κυπαρισσίας, αποχώρησε με νέο προορισμό τα Τρίκαλα, γεγονός για το οποίο σας είχε ενημερώσει το basketa.gr στις 21/9.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση του Αίολου – Γόμφοι ανακοίνωσε την απόκτηση του Φώτη Ιωάννου, ο οποίος έχει  μεγάλη εμπειρία από εθνικές κατηγορίες .

Συγκεκριμένα ο 34χρονος γκαρντ που έχει ύψος 1,88μ και αγωνίζεται στη θέση του guard. ήταν εκ των βασικών συντελεστών της ανόδου της ομάδας του Ληξουρίου στην Β’ Εθνική. Δύο σεζόν πριν ήταν εξ’ αυτών που οδήγησαν την Ελευθερούπολη στην Α2, έχοντας 10,1 πόντους και 57 εύστοχα τρίποντα σε 27 παιχνίδια. ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από την Ναύπακτο, από όπου και κατάγεται. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Έσπερο ΑΟΠΑ, όπου σημείωσε 2 ανόδους από την Α1 ΕΣΚΑΗ έως τη Β’ Εθνική, και έπειτα στον Χαρίλαο Τρικούπη, όπου επίσης μέτρησε 2 ανόδους από την Α ΕΣΚΑΒΔΕ στη Β’ Εθνική.

Ο νέος παίκτης της τρικαλινής ομάδας δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκονται στον Αίολο –Γόμφοι Τρικάλων. Όλοι με αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή και θεωρώ ότι μέσα από την δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους.

Εύχομαι να αρχίσει και να τελειώσει το πρωτάθλημα και να μην ζήσουμε τα ίδια με πέρυσι. Μας έχει λείψει το αγωνιστικό κομμάτι, εύχομαι υγεία για να βρει με επιτυχία η σεζόν».

Ο Αίολος – Γόμφοι τον καλωσόρισε στην οικογένεια του και του ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες.

* Στη φώτο ο πρόεδρος των Γόμφων Γιώργος Ηλιάδης με τον Φώτη Ιωάννου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ