24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αίολος Γόμφων : Έφυγε από κορονοϊό ο Χρήστος Γκότας, αναβολή με Τιτάνες

Σε σοκ βρίσκονται όλοι στον Αίολο Γόμφων μετά τον θάνατο του βοηθού προπονητή της ομάδας τους, Χρήστου Γκότα από επιπλογές του κορονοϊού.

Έτσι, και μετά από απόφαση της ΕΟΚ και του προέδρου της, Βαγγέλη Λιόλιου, η σημερινή (14/11, 17:00) αναμέτρηση με τους Τιτάνες Παλαμά αναβάλλεται.

Αναλυτικά οι ανακοινώσει τους συλλόγου και της ΕΟΚ :

«-Αναβολή του αγώνα Αίολος/Γόμφοι – Τιτάνες με εντολή του προέδρου της ΕΟΚ για τον θάνατο του Χρήστου Γκότα. Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια του μπάσκετ μετά το θάνατο του βοηθού προπονητή του Αίολου/Γόμφοι Χρήστου Γκότα σήμερα το πρωί από κορονοϊό. Έτσι με απόφαση του προέδρου της ΕΟΚ κ. Βαγγέλη Λιόλιου το σημερινό παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανάμεσα σε Αίολο/Γόμφοι και Τιτάνες Παλαμά αναβάλετε.

-Ο βοηθός προπονητή του Αιόλου Τρικάλων, Χρήστος Γκότας, έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί. Για το λόγο αυτό ο αγώνας του σωματείου με τους Τιτάνες Παλαμά που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (14/11) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Ανδρών (3ος Όμιλος), αναβάλλεται. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στην οικογένεια του Αιόλου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ