24.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αήττητη η Mega Bemax στην Αδριατική (pics, vids)

Ένα outsider, μία ομάδα που εμφανίστηκε στο προσκήνιο πριν από τέσσερα χρόνια και εδρεύει στο Βελιγράδι είναι η έκπληξη των πρώτων αγωνιστικών στην Αδριατική Λίγκα. Η Mega Bemax βρίσκεται στην πρώτη θέση, συγκάτοικος του Ερυθρού Αστέρα με 3-0 μετά και την σημερινή εκτός έδρας νίκη της επί της ανανεωμένης και "ακριβής" Τσεντεβίτα του Σίτο Αλόνσο. Οι Σέρβοι παρέμειναν αήττητοι με το τελικό 86-95 που γράφτηκε στο Ζάγκρεμπ.

Η Mega Bemax (ομάδα του γνωστού ατζέντη, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς) ξεκίνησε καλύτερα, οι γηπεδούχοι έφεραν τον αγώνα στα ίσια στα μισά της διαδρομής, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μισό και έφτασαν στη νίκη.

Ο Μπιτάντζε με 16 πόντους και 13 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών με τον Τσάραπιτς που είχε 17 πόντους και 4 ασίστ να ακολουθεί. Μουσίντι και Μαριάνοβιτς πρόσθεσαν 12 και 11 αντίστοιχα. Για την Τσεντεβίτα ο Κομπς είχε 16 πόντους και 7 ασίστ, ο Μπελ 15 πόντους, 10 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ο Κουκ 14, ο Μπενίτε 11, ο Στιπάνοβιτς 10 και ο Πάμπλο Αγκιλάρ άφησε το παρκέ με double double (10π, 13ρ). Συνολικά η ομάδα είχε 7/27 τρίποντα, κάτι που της στοίχισε.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ