22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

“Αέρας” η Ρεάλ στην Γερμανία

Η Ρεάλ έκανε... θορυβώδες πέρασμα από τη Βαμβέργη, επικράτησε ολοκληρωτικά της Μπάμπεργκ και με το 81-66 έφτασε στην 8η νίκη της, αφήνοντας τους Γερμανούς στις 6.

Οι Ισπανοί δεν άφησαν τους γηπεδούχους να πάρουν ανάσα. Το 3-14 στο 4', με 10 πόντους του Τόμπκινς που δεν είχε χάσει σουτ, ήταν ενδεικτικό του τι θα ακολουθούσε. Η διαφορά σταθεροποιήθηκε σε διψήφιες τιμές, ο Λάσο έπαιρνε λύσεις απ' όποιον παίκτη έβαζε στο παρκέ, ο Χάκετ με τον Χίμαν πάλευαν για τη Μπάμπεργκ, αλλά οι διαφορές ήταν μεγάλες. Το ημίχρονο έληξε με 50-35 για την Ρεάλ, η τρίτη περίοδος ήταν ένα διαρκές  φλερτ με τους 20 πόντους διαφοράς, το οποίο... ευοδώθηκε στο 28' με το 46-66 και έληξε με 51-68, έχοντας περιορίσει το ενδιαφέρον μόνο στην εκταση του τελικού σκορ.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ: Ο Τρέι Τόμπκινς ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 20 πόντους, αλλά οι μισοί από αυτούς που μπήκαν στο πρώτο τετράλεπτο, έβαλαν το νερό στο αυλάκι για την εύκολη επικράτηση της Ρεάλ.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Ρεάλ κυριάρχησε σε όλους τους τομείς της στατιστικής, με το 36-26 στα ριμπάουντ και το 22-14 στις ασίστ να είναι ενδεικτικά της ανωτερότητάς της.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ