23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ίρβινγκ για το εμβόλιο κορονοϊού: «Εγώ θα επιλέξω τι θα κάνω» (vids)

Ο Κάιρι Ίρβινγκ επέλεξε να μην κάνει το εμβόλιο κορονοϊού και ζήτησε από όλους να σεβαστούν την απόφασή του. «Γνωρίζω τις επιπτώσεις», πρόσθεσε.

Ο 29χρονος γκαρντ δεν έχει εμβολιαστεί για τον ιό COVID-19, γεγονός που τον έχει θέσει εκτός Μπρούκλιν Νετς και ΝΒΑ, όπου τα πρωτόκολλα υγείας είναι πολύ αυστηρά. Ο ίδιος μίλησε για την απόφασή του, που έχει συζητηθεί αρκετά, εξηγώντας: «Πρόκειται για τη ζωή μου και το σώμα μου κι εγώ είμαι εκείνος που θα επιλέξω τι θα κάνω. Γνωρίζω όλες τις οικονομικές επιπτώσεις. Όμως, η αλήθεια είναι ότι για να βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη ή σε ομάδα της Νέας Υόρκης θα πρέπει να έχω κάνει το εμβόλιο. Επιλέγω να μην το κάνω. Αυτή είναι η απόφασή μου και θα ήθελα όλοι να την σεβαστείτε».

Όπως πρόσθεσε: «Εγώ θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε φόρμα, θα είμαι έτοιμος για να παίξω και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει να κάνει με την πολιτική. Δεν έχει να κάνει με το ΝΒΑ. Έχει να κάνει με εμένα και τη ζωή μου. Δεν είναι τα χρήματα το παν. Απλά επιλέγεις τι είναι καλύτερο για εσένα. Νομίζετε ότι εγώ θέλω να χάσω χρήματα; Νομίζετε ότι θέλω να παρατήσω το όνειρό μου για ένα πρωτάθλημα; Νομίζετε ότι θέλω να παρατήσω τη δουλειά μου; Να θέλω να κάθομαι σπίτι και να παρακολουθώ από εδώ τα πράγματα και να μην είμαι μαζί με τους συμπαίκτες μου, έχοντας κάνει τόσες θυσίες για αυτόν το χώρο; Νομίζετε ότι θέλω να εγκαταλείψω τον βιοπορισμό μου επειδή δεν είμαι εμβολιασμένος; Ελάτε τώρα...».

Καταλήγοντας, επεσήμανε πως δεν πρόκειται να κρεμάσει τη φανέλα του, από τα 29 του. Η απόφασή του να μην εμβολιαστεί δεν σχετίζεται με την καριέρα του, η οποία έχει μέλλον, καθώς όπως συμπλήρωσε: «Όχι, δεν αποσύρομαι! Και όχι, δεν θα εγκαταλείψω έτσι και με αυτόν τον τρόπο το χώρο. Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μου...».

https://www.youtube.com/watch?v=Ds6tPK0qb44

https://www.youtube.com/watch?v=83J3A5TI_tc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ