21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ίρβινγκ: «Ανεκτίμητο το ψυχικό πλεονέκτημα»

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν οι παίκτες του ΝΒΑ τις νέες αγωνιστικές εμφανίσεις τους, που λάνσαρε η ΝΙΚΕ εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Η αμερικανική εταιρία-κολοσσός, που θα είναι ο επίσημος προμηθευτής της λίγκας για τα επόμενα οκτώ χρόνια αντί του ποσού του 1 δισ. δολαρίων, παρουσίασε τις καινούριες στολές που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τους παίκτες. Συγκεκριμένα, οι NBAers κλήθηκαν πριν από την παραγωγή τους να τις δοκιμάσουν, δίνοντας ώθηση στη NIKE να εξελίξει τα σχέδια με τρόπους που περιελάμβαναν τη μετακίνηση της «τρύπας» του λαιμού και των πλευρικών ραφών για να εξαλείψουν τις αποσπάσεις.

«Το ψυχικό πλεονέκτημα μιας ποιοτικής στολής είναι ανεκτίμητο», δήλωσε σχετικά ο γκαρντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς Κάιρι Ίρβινγκ και συμπλήρωσε: «Το γεγονός ότι η NIKE άκουσε όλα τα σχόλιά μας κατά την ανάπτυξη των νέων ενδυμάτων στο NBA ήταν πολύ σημαντικό. Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα εμφάνιση και την αίσθηση που δίνει». Η πιο σημαντική αλλαγή έρχεται στο πίσω μέρος της στολής, όπου οι σχεδιαστές τροποποίησαν την κατασκευή για βελτιωμένη εφαρμογή. «Το μείγμα νήματος ταιριάζει με την πρόσθεση της NIKE για βιωσιμότητα, αφαιρεί επίσης την υγρασία πιο γρήγορα από τις προηγούμενες στολές NBA και τον ιδρώτα 30% ταχύτερα από τις τρέχουσες στολές του NBA», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η εταιρία αθλητικής ένδυσης, η οποία θα αποκαλύψει σύντομα και νέα κολάν και κάλτσες, για να συμπληρώσει τις εμφανίσεις και να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους παίκτες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ