21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ίκαρος Καλλιθέας : Βλέπει Πέττα και Μιχάλογλου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις στην Γ' Εθνική, με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα να αποκτάει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το basketa.gr σας αποκάλυψε το επικείμενο διαζύγιο ανάμεσα στον Νίκο Πέττα και τον Μίλωνα, και αν ουσιαστικά δεν αλλάξει κάτι με δραματικό τρόπο, ο πολύπειρος σκόρερ θα αποτελέσει παρελθόν, με τον Ίκαρο Καλλιθέας να τον έχει προσεγγίσει και να δείχνει πόσο θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Εκτός από τον σούπερ σκόρερ, βολιδοσκοπεί και τις προθέσεις του Αντώνη Μιχάλογλου, ο οποίος αποτελεί έναν από τους καλύτερους φόργουορντ που αγωνίζονται στις Εθνικές κατηγορίες. Ο 33χρονος αθλητής μετά από δυο σπουδαίες σεζόν με το Αγρίνιο, και την άνοδο της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας στην Α2 Ανδρών (12,9 πόντους, 5,3 ριμπάουντ), συμφώνησε πέρυσι με το Ληξούρι, όπου λόγω πανδημίας αγωνίστηκε σε ελάχιστα παιχνίδια.

Έτσι, αν ο Ίκαρος καταφέρει να αποκτήσει και του δυο παίκτες θα δημιουργήσει και αυτός μια πολύ ισχυρή ομάδα, ανεβάζοντας τον πήχη της ανταγωνιστικότητας στην Γ' Εθνική κατηγορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ