17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ίδιο έργο για Κωνσταντινίδη και Μιχαήλ στην Παναγίτσα…

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην Παναγίτσα μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Θανάση Γιαπλέ, με την διοίκηση της ομάδας της Εύβοιας να φτάνει στην πρόσληψη του Μάη Κωνσταντινίδη.

Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «eviabasket.gr» οι ιθύνοντες της νεοφώτιστης ομάδας όχι μόνο κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τον Γιαπλέ ο οποίος ήταν τεχνικός σύμβλουλος, αλλά και τον Παναγιώτη Μιχαήλ, ο οποίος ήταν ο πρώτος προπονητής της ομάδας.

O Μάης Κωνσταντινίδης είχε αναλάβει και πέρυσι την Παναγίτσα όταν αγωνίζονταν στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, ξανά παίρνοντας την θέση του coach Μιχαήλ, κάτι που συμβαίνει και τώρα, με την ιθύνοντες της ομάδας να βρίσκονται σε επαφές με τον πρώην τεχνικό τους, για πιθανούς τρόπους διαφορετικής συνεργασίας.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο νέος τεχνικός της ομάδας παρακολούθησε χθες (7/12) την ομάδα της Παναγίτσας σε φιλικό που έγινε στην Αγ.Παρασκευή, και σήμερα (8/12) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στην νέα του ομάδα, ενώ θα την κοουτσάρει για πρώτη φορά την Κυριακή (10/12) στην Αταλάντη με αντίπαλο τον Λοκρό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ