15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ήττα-σοκ και προβληματισμός για την ΤΣΣΚΑ! (vids)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προβλημάτισε μία βδομάδα πριν την έναρξη της Euroleague και κατάφερε να χάσει ένα δικό της παιχνίδι επιτρέποντας στην Πάρμα Περμ να ανατρέψει στο τελευταίο δεκάλεπτο μια διαφορά 20 πόντων και να κλέψει το διπλό με buzzer beater από τον Μαξίμ Γκριγκορίεφ (97-95) για τη δεύτερη αγωνιστική της VTB League.

Αν και ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη εν τέλει κατέληξε σε εφιάλτη γνωρίζοντας την πρώτη ήττα για τη φετινή σεζόν ενώ έδωσε την ευκαιρία στην Πάρμα Περμ να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στην έδρα των Μοσχοβιτών. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου (81-61) όμως κάπου εκεί κατέβηκαν τα... ρολά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Πάρμα Περμ ξύπνησε και με ένα επιμέρους σκορ (36-14) έφερε τα πάνω κάτω χάρις στο τρίποντο - μαχαιριά του Γκριγκορίεφ.

Ο Μάικ Τζέιμς για ακόμη μία φορά έκανε τα πάντα πάνω στο παρκέ σημειώνοντας 31 πόντους και 6 ασίστ ενώ από κοντά ακολούθησε ο Κλάιμπερν και ο Μιλουτίνοφ με 19 και 13 πόντους αντίστοιχα. Από την πλευρά των νικητών ξεχώρισε ο Μπόρις Σαβόβιτς με 18 πόντους.

Τα Δεκάλεπτα: 26-25, 55-44, 81-61, 95-97

Δείτε εδώ τα στατιστικά του παιχνιδιού



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ