21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ήττα πριν τον Ολυμπιακό για την Μπάγερν (vids)

Η Άλμπα Βερολίνου ήταν αυτή που πήρε το ντέρμπι της Γερμανίας με το τελικό 85-72 επί της Μπάγερν Μονάχου, λίγο πριν οι Βαυαροί μπουν στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

Η Άλμπα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με το παιχνίδι να κρίνεται οριστικά στην τρίτη περίοδο με το επιμέρους 26-17. Ολίντε και Φοντέκιο με 17 και 12 πόντους αντίστοιχα ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους νικητές, ενώ από 11 είχαν οι Τίμαν και Γκρέιντζερ με τον τελευταίο να μοιράζει δέκα ασίστ.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε στη θέση του πρώτου σκόρερ τον Τζόνσον με δώδεκα πόντους, ενώ από έντεκα πρόσθεσαν οι  Μπόλντουιν, Φλακαντόρι και Ρέινολντς.

Οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές απουσίες. Η Άλμπα αγωνίστηκε χωρίς τους Σίκμα, Γκιφάι, Έρικσον και Σίβα και η Μπάγερν χωρίς τους Λούτσιτς, Σίσκο, Αμέιζ και Γκιστ (δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής).

Οι δύο ομάδες έχουν από επτά νίκες στο ενεργητικό τους. Η Άλμπα έχει μία ήττα και η Μπάγερν δύο. Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκονται οι Λούντβιχσμπουργκ και Κράιλσχαϊμ με 1ο-1 και μια θέση πιο κάτω βρίσκεται η Λούντβιχσμπουργκ με 9-2.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ