19.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ήττα πριν από τα μπαράζ για τον Παπάδο Γέρα (pics)

Στο… ρυθμό των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κινείται ο Παπάδος Γέρα, που προετοιμάζεται σκληρά για να φανεί πανέτοιμος στο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Πριν αναχωρήσουν για την πρωτεύουσα, προκειμένου να πάρουν μέρος στο ειδικό πρωτάθλημα για την άνοδο στο 2ο Όμιλο Νότου (20-24/06 στο κλειστό του Περιστερίου), οι Λέσβιοι έδωσαν φιλικό στο κλειστό της Νεάπολης με τη Μικτή Χίου. Μάλιστα, είχαν στην άκρη του πάγκου τους για πρώτη φορά το νέο προπονητή τους, Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος πάντως έκανε ποδαρικό με το… αριστερό, αφού είδε τον Παπάδο Γέρα να γνωρίζει την ήττα με 102-96 από τους Χιώτες.

Η ανακοίνωση: «Την ήττα με 102-96 και μάλιστα στην παράταση γνώρισε η Γέρα μας από τη Μικτή Χίου που αποτελούταν από παίκτες του ΒΑΟΛ και άλλων ομάδων του γειτονικού μας Νησιού. Τα φιλικά παιχνίδια γίνονται στο πλαίσιο του τουρνουά μπάσκετ Β.Α. Αιγαίου για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Ο Γιάννης Τσολάκης κοουτσάρισε για πρώτη φορά την Γέρα μας, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για το σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ομάδα μας, ενώ το ντεμπούτο του με τα χρώματα του συλλόγου μας έκανε ο Μάρκος Ψημίτης που θα βοηθήσει στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες από τη δική μας πλευρά και η εικόνα της Γέρας μας ήταν αρκετά ικανοποιητική έστω και αν το σκορ φάνηκε από την αρχή πως θα πήγαινε ψηλά. Η αλήθεια είναι πως οι δύο ομάδες ήταν ευάλωτες στην άμυνα και έπαιξαν άκρως επιθετικό μπάσκετ, πράγμα που το έδειξε το σκορ ημιχρόνου που ήταν 45-40 υπέρ της Χίου. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, όλα έδειχναν πως θα πηγαίναμε σε ντέρμπι και όντως η ομάδα μας πήγαινε χέρι-χέρι στο σκορ με τον αντίπαλο για να τελειώσει η κανονική διάρκεια 94-94. Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση με τους Χιώτες να είναι πιο ψύχραιμοι και με κάποια σουτ κατάφεραν να κερδίσουν, όμως τις εντυπώσεις έκλεψε η Γέρα μας που αντιμετώπισε παίκτες Γ’ Εθνικής και έδειξε πως στα μπαράζ μπορεί να κάνει πολλά. Γέρα και Μικτή Χίου θα ξανασυναντηθούν την Κυριακή (10/06, 15.00), επίσης σε φιλικό παιχνίδι.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ημίχρονο έγινε διαγωνισμός τριπόντων και καρφωμάτων με τον παίκτη της ομάδας μας Κώστα Τσαπώνη να κερδίζει τη διαδικασία των καρφωμάτων, ενώ στα τρίποντα νικητής αναδείχθηκε ο Μανώλης Χατζηλάμπρου. Τέλος, πριν τον αγώνα ο πρόεδρος της Γέρας μας Βασίλης Ανδριώτης τίμησε τον Μάρκο Ψημίτη για την βοήθεια που προσφέρει στο σύλλογό μας, ενώ ο Γιάννης Ζεστός με τη σειρά του τίμησε τον φίλο του Μανώλη Χατζηλάμπρου για την πολυετή προσφορά του στο χώρο του μπάσκετ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ