14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ήττα οι Λέικερς, στην Ελλάδα ο Κώστας Αντετοκούνμπο (vids)

Οι Φίνιξ Σανς έφεραν στα ίσια τη σειρά με τους Λέικερς. Η νίκη τους με 100-92 στο Λος Άντζελες οδήγησε στο 2-2 με μια πλειάδα πρωταγωνιστών και τον Κρις Πολ να ξεχωρίζει ένα... κλικ παραπάνω και λόγω ιστορίας.

Ο προπονητής των Σανς δεν είχε πρόθεσε να χρησιμοποιήσει τον Κρις Πολ σε αυτόν τον τέταρτο αγώνα, καθώς αντιμετωπίζει ακόμη πρόβλημα στον ώμο. Ο Πολ τον παρακάλεσε να παίξει: "Μου είπε "κόουτς, ξεκίνησέ με και αν δεις κάτι περίεργο, αν δεν κάνω όσα πρέπει τότε βγάλε με και θα κάνουμε κάτι διαφορετικό". Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που πρέπει να εμπιστευτείς τους παίκτες σου", τόνισε ο Μόντι Ουίλιαμς.

Ο παίκτης του ήξερε τι έκανε προφανώς, καθώς άφησε το παιχνίδι με 18 πόντους και εννέα ασίστ. Ο Ντέβιν Μπούκερ πρόσθεσε 17 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ, ο Τζέι Κράουντερ 17 πόντους, επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ και ο Ντεάντρε Άιτον έκανε τη δική του εξαιρετική δουλειά με 14 πόντους και 17 ριμπάουντ!

Η ήττα είναι ένα θέμα για τους Λέικερς, αλλά ίσως μεγαλύτερο να είναι ο τραυματισμός του Άντονι Ντέιβις, με θλάση, ο οποίος απουσίασε από το δεύτερο ημίχρονο.Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έμεινε πολύ μόνος του και άφησε τον αγώνα με 25 πόντους, 12 ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Μαρκ Γκασόλ είχε 12 πόντους και οχτώ ριμπάουντ.

Το 5ο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη στο Φίνιξ.

Απών ο Αντετοκούνμπο

Οι Λέικερς συνεχίζουν στα play offs χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Όπως ανακοίνωσε το ESPN βρίσκεται στην Ελλάδα για προσωπικό του θέμα. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως θα ενσωματωθεί και πάλι στην ομάδα αμέσως μόλις τακτοποιήσει τις προσωπικές του υποθέσεις στη χώρα μας.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ