26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Ήττα για Κουφό και Ντόρσεϊ (vids)

Χρόνο συμμετοχής πήραν τόσο ο Κώστας Κουφός με τους Σακραμέντο Κινγκς όσο και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με τους Ατλάντα Χοκς, αλλά αμφότεροι έφυγαν ηττημένοι από το παρκέ.

Οι «βασιλιάδες» έχασαν στο «Madison Square Garden» με 118-91 από τους Νιου Γιορκ Νικς, με τον Έλληνα σέντερ να έχει έξι πόντους, δέκα ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κόψιμο αλλά κι ένα λάθος σε 25.46’, ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας του αναδείχθηκε ο Σκαλ Λαμπισιέρ με 19π. Εκπληκτικός ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, από τους Νεοϋορκέζους, «σταμάτησε» στους 34π. έχοντας ακόμα πέντε ριμπάουντ, δύο ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα. Double double έκανε ο Ενές Καντέρ με 17π. και 13 ριμπάουντ.

Τα «γεράκια» γνώρισαν την ήττα με 113-94 από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στην «Capital One Arena», με τον 21 γκαρντ να αγωνίζεται για 6.35’ με απολογισμό μία ασίστ κι ένα άστοχο σουτ. Ντιγουέιν Ντέντμον και Κεντ Μπέιζμπορ δεν «έφθασαν» για τους φιλοξενούμενους, που έπεσαν πάνω στην τριάδα-«φωτιά» των Μπράντλεϊ Μπιλ (19π.), Μαρκίφ Μόρις (18π.) και Κέλι Ουμπρ Τζ. (18π., εφτά ριμπάουντ).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ