15.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ήταν όλοι εκεί για τον Γιάννη Βούλγαρη…

Για 11η συνεχόμενη σεζόν πραγματοποιήθηκε χθες (6/6) στο κλειστό του Μετς, φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στους φίλους του αδικοχαμένου Γιάννη Βούλγαρη και του ΠΣΑΚ. Στο κλειστό βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς του Γιάννη Βουλγαρη, μέλη της διοίκησης του Παγκρατίου,  ο «θρυλικός» Γκας (Κώστας Βελέντζας), με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται για την ιστορία με 133-96 υπέρ του ΠΣΑΚ.

Αναλυτικά :

Για μια ακόμη χρόνια, οι φίλοι του Γιάννη Βούλγαρη και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, δεν ξέχασαν τον άτυχο καλαθοσφαιριστή της ομάδας του Παγκρατίου, ο οποίος "έχασε" τη ζωή του πριν 11 χρόνια.

Στο γήπεδο του ΜΕΤΣ, πραγματοποιήθηκε φιλικό στη μνήμη του, μεταξύ των ομάδων "Φίλοι του Γιάννη" και ΠΣΑΚ, ενώ στις εξέδρες βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς του Γιάννη Βουλγαρη.

Η ομάδα "Φίλοι του Γιάννη", με προπονητή τον Σταθούλη Σπύρο, απαρτιζόταν απο τους: Τσακιρίδη Αλέξανδρο, Κρητικό Γιάννη, Καρβούνη Παύλο, Βούλγαρη Νίκο, Τσολάκη Γιάννη, Καραμπά Πέτρο, Γκαβανόπουλο Χρήστο, Λιτόπουλο Γιώργο και Βαρυπάτη Σταύρο. 

Για τον ΠΣΑΚ, αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του Παπαδόπουλου Δημήτρη, οι: Μαυροειδής Δημήτρης, Παπαμακάριος Μανώλης, Λαρεντζακης Γιαννουλης, Καυκής Παναγιώτης, Τσαλδάρης Δημήτρης, Γλυνιαδάκης Ανδρέας, Μπατής Μάριος, Μπάρλος Νίκος, Γεωργοπαπαδάκος Σάκης, Κουκουράβας Βαγγέλης, Βασιλόπουλος Φώτης και Καραβανάς Παναγιώτης. 

Για την ιστορία, η ομάδα του ΠΣΑΚ, νίκησε 133-96.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ