25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ήρθε το… μέλλον! (vid)

Από την αρχή της σεζόν στο NCAA όλοι μιλούσαν για τον Ζίον Ουίλιαμσον του φημισμένου Ντιουκ και την απίστευτη κυριαρχία του στο κολεγιακό μπάσκετ. Τίποτα δεν έδειχνε ικανό να του στερήσει το νούμερο 1 στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ, μέχρι που ξεπετάχτηκε ο Τζα Μόραντ. Αυτός ο απίστευτος πόιντ γκαρντ του Μάρεϊ Στέιτ, που έκανε τρομερά όργια και πήρε αρκετούς προβολείς από τον Ουίλιαμσον και τους έστρεψε πάνω του.

Ο Μόραντ, η φωτογραφία του οποίου βρίσκεται αυτές τις μέρες στο εξώφυλλο του περιοδικού Slam, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NCAA που τελείωσε μια σεζόν με μέσους όρους τουλάχιστον 2ο πόντων και 10 ασίστ (για την ακρίβεια είχε 24,5 πόντους και 10 ασίστ) και κουβάλησε μόνος του το άσημο πανεπιστήμιό του ως τον δεύτερο γύρο του τελικού τουρνουά.

Τώρα πια όλοι τον ξέρουν και όλοι είναι βέβαιοι πως θα ανέβει τουλάχιστον μέχρι το νούμερο 2 του ντραφτ. Η κυριαρχία του Ουίλιαμσον προς το παρόν δεν αμφισβητείται, αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει στο τέλος. Το σίγουρο είναι πως με Ουίλιαμσον και Μόραντ, δεν είναι διόλου απίθανο από του χρόνου να αναβιώσουν στο ΝΒΑ οι στιγμές που... αναστέναζαν τα καλάθια από τα απίστευτα καρφώματα των Μάικλ Τζόρνταν και Ντομινίκ Ουίλκινς. Κι αν δεν πιστεύετε, δείτε στο βίντεο τι μπορούν να κάνουν οι δύο τρομεροί πιτσιρικάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ