15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ήρθε και δεν… κρατιέται ο Ράουτινς (vid+pics)

Ο Άντι Ράουτινς αφίχθη στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και δήλωσε ανυπόμονος να ενταχθεί στην ομάδα.

Ο 33χρονος γκαρντ έφθασε την Κυριακή (12/01) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου και τον υποδέχθηκαν οι άνθρωποι των «πρασίνων». «Γεια σας, φίλοι του Παναθηναϊκού. Είμαι ο Άντι Ράουτινς, ανυπομονώ να γίνω μέλος της ομάδας, να τη βοηθήσω να κερδίζει και να υποστηρίξω τα αστέρια. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία, σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή. Ανυπομονώ να παίξω. Να προσέχετε», ήταν το πρώτο μήνυμά του προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

 

«Φυσικά και γνωρίζω για τον Παναθηναϊκό. Είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες όλων των εποχών και από τις πολυνίκεις της Ευρωλίγκας. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν εδώ, όλα τα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχουν περάσει από την ομάδα. Παρακολουθώ την Ευρωλίγκα πολλά χρόνια τώρα, οπότε γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα έχω έρθει», συμπλήρωσε μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, για να αναφερθεί στη συνέχεια στη φιλία που τον συνδέει με έναν άλλον «πράσινο» παίκτη, τον Ουέσλι Τζόνσον: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα ότι είναι στην ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά τι παίκτες έχει ο Παναθηναϊκός, ανυπομονώ να βοηθήσω».

Αναφέρθηκε, φυσικά, και στον Αμερικανό προπονητή του «τριφυλλιού»: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ ως αντίπαλο με το Ρικ Πιτίνο. Είναι ένας θρύλος του μπάσκετ, κάνει εξαιρετική δουλειά στον Παναθηναϊκό κι ελπίζω να συνεχιστεί η παράδοση της ομάδας στην Ευρωλίγκας. Νιώθω πολύ καλά. Είναι μια καλή κατάσταση για εμένα, γνωρίζω την ομάδα και τον κόουτς. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις και να αγωνιστώ για τους φιλάθλους μας, που γνωρίζω ότι είναι φανταστικοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω για το "ζεστό" καλωσόρισμα. Υποστηρίζουν την ομάδα με εντυπωσιακό τρόπο. Είμαι εδώ για να στηρίξω τα αστέρια της φανέλας και να αγωνίζομαι σκληρά για τη νίκη».

Κλείνοντας, μίλησε για τους προσωπικούς στόχους του, εξηγώντας: «Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να μπω γρήγορα στη χημεία της ομάδας, να γίνω "κομμάτι" αυτής, να την υποστηρίξω και να παίζω σκληρά σε κάθε παιχνίδι. Νομίζω, όμως, πως ο μεγάλος μας στόχος είναι να φθάσουμε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα Ελλάδας».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ