21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ήξεις αφίξεις από τον Τσόβιτς!

Πριν από δύο μέρες ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, εξέφραζε με δηλώσεις του σοβαρότατες αμφιβολίες σχετικά με το κατά πόσον είναι εφικτή η επανέναρξη και ολοκλήρωση της σεζόν στην Ευρωλίγκα με δεδομένη την αναστάτωση που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορωνοϊού. Έλεγε μάλιστα χαρακτηριστικά πως "είναι ανήθικο να μιλάμε για αθλητισμό όταν δίπλα μας πεθαίνει κόσμος".

Σήμερα όμως που το Βελιγράδι είναι υποψήφιο να αναλάβει τη φιλοξενία των τελευταίων αγώνων της κανονικής περιόδου και το φάιναλ έιτ, εφόσον τελικά η Ευρωλίγκα λάβει την απόφαση να τα διοργανώσει, τα γυρίζει. Και δηλώνει υπέρμαχος του να τελειώνουν τα πρωταθλήματα μέσα στο γήπεδο!

"Θα περιμένουμε την 24η Μαΐου (σ.σ. ημερομηνία κατά την οποία η Ευρωλίγκα έχει δεσμευθεί ότι θα λάβει τις τελικές αποφάσεις της) και είμαστε ευγνώμονες στην κυβέρνηση και το δήμο Βελιγραδίου, που προώθησαν την υποψηφιότητα της πόλης στην Ευρωλίγκα. Το Βελιγράδι πληροί όλες τις προϋποθέσεις από άποψης εγκαταστάσεων, logistics, μεταφορών και ιατρικής μέριμνας. Από την αρχή υποστηρίζουμε σταθερά την άποψη ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να τελειώνουν μέσα στο γήπεδο", λέει τώρα ο Τσόβιτς.

Μήπως τελικά τον λένε... Ρίζο;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ