25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Έχει στήσει το… δικό της «Πριγκιπάτο» στην Disneyland (vids)

Η σπουδαία φέτος Μονακό δε θα μπορούσε να χάσει το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, διατηρώντας μάλιστα τον τίτλο της Κυπελλούχου Γαλλίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με 83-78 κόντρα στη Λε Μαν.

Η Μονακό στέφθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Κυπελλούχος Γαλλίας, κερδίζοντας την Λε Μαν με 83-78 στον τελικό που έλαβε τόπο στην Disneyland. Οι «Μονεγάσκοι» συνεχίζουν μία εκπληκτική έως τώρα χρονιά, η οποία τους φέρνει στη θέση του τροπαιούχου για την πρώτη κούπα της χρονιάς στη Γαλλία, ενώ είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα και στο Champions League πέρασαν επίσης ως πρώτοι στη δεύτερη θέση, με μόλις μία ήττα.

Στο παιχνίδι κατάφεραν από πολύ νωρίς να επιβληθούν, με το 27-16 της πρώτης περιόδου να τους δίνει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, ώστε να «αποκρούσουν» κάθε προσπάθεια της Λε Μαν να επανέλθει. Η τελευταία, βέβαια, δεν τα παράτησε ποτέ και κατάφερε με ουκ ολίγα μακρινά σουτ να πλησιάσει στο τέλος, χωρίς όμως στην ουσία να απειλήσει, κάτι που οφείλεται στο γεγονός, ότι δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για την ανατροπή. Χαρακτηριστικό είναι, ότι μετά το 79-72 από δύο βολές του Ρόμπινσον, κατάφερε να σκοράρει δύο τρίποντα, αλλά εκτός του γεγονότος ότι η Μονακό συνέχισε να είναι ψύχραιμη, είχε μόλις 20 δευτερόλεπτα στη διάθεσή της, άρα όχι αρκετό χρόνο για παραπάνω κατοχές.

Πέντε παίκτες των Κυπελλούχων είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Τζέραλντ Ρόμπινσον να έχει 18 πόντους με 6 ριμπάουντ, ενώ 17 πόντους με 8/13 δίποντα σημείωσε ο Ελμεντίν Κικάνοβιτς. Στην απέναντι πλευρά, ο Ράιλι έφτασε τους 20 πόντους με 6 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ