27.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Έχει… θέματα ο ΠΑΟΚ

Μετ' εμποδίων προσπαθεί να προετοιμαστεί για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την Κύμη ο ΠΑΟΚ, αφού ο Αντώνης Κόνιαρης κάνει αγώνα δρόμου και οι Μαργαρίτης-Χάτσερ έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Τα προβλήματα δε σταματούν για τον ΠΑΟΚ, ενώ ακολουθεί την Τετάρτη (13/2) μια ιστορική ευκαιρία, προκειμένου να περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά από αρκετές άγονες προσπάθειες την τελευταία δεκαετία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα επισκεφθεί την Χαλκίδα χωρίς τον κόσμο του, η προετοιμασία του εν όψει Κύμης γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο (9-10/2) στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, λόγω του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πάλης στην Πυλαία, ενώ αγωνιστικά υπάρχουν τρία «μέτωπα».

Αυτά αφορούν τους Αντώνη Κόνιαρη, Βαγγέλη Μαργαρίτη και Ουίλ Χάτσερ. Ο πρώτος εμπνέει περισσότερη ανησυχία, καθώς εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο και έτσι συμμετείχε σήμερα (9/2) σε μέρος της προπόνησης. Οι άλλοι ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, χωρίς πάντως να υπάρχει έντονη αμφιβολία ακόμη για το αν θα παίξουν κόντρα στην Κύμη. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δεν αποτελεί πρόβλημα η απουσία τους από τις προπονήσεις με το υπόλοιπο σύνολο, καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να προτιμούσε σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα, να έχει μια πλήρη ομάδα στη διάθεσή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ