15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Έχεις… δόντι; Συνεχίζεις! (vid)

Ο Τρίσταν Τόμπσον των Κλίβελαντ Καβαλίερς είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο σερί συμμετοχών σήμερα στο ΝΒΑ. Παίζει για 439 συνεχόμενα παιχνίδια, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής το σερί αυτό κινδύνευσε σοβαρά, καθώς στον αγώνα με τους Λέικερς ο Τζούλιους Ραντλ τού έριξε μια γερή αγκωνιά στο στόμα και τον ανάγκασε να τρέξει στα αποδυτήρια για να σώσει τα δόντια του!

"Σκέφτηκα να τελειώσω τη φάση και μετά να κάνω φάουλ για να σταματήσω τον αγώνα και να δω τι έχω, όμως είδα αίμα να τρέχει από το στόμα μου. Ζήτησα τάιμ άουτ. και έφυγα γρήγορα στα αποδυτήρια", διηγήθηκε ο άσος των Καβαλίερς. Εκεί τον περιποιήθηκε ο οδοντίατρος των Λέικερς, ο οποίος, αφού τον ενημέρωσε ότι δύο από τα μπροστινά δόντια του είχαν χαλαρώσει και κουνιόνταν, κατάφερε τελικά να τα ξαναβάλει στη θέση τους! Και για μεγαλύτερη προστασία, του τοποθέτησε δύο μεταλλικά προστατευτικά, τα οποία θα πρέπει να κρατήσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Έσωσε όμως τα δόντια του. Και κατ' επέκταση το σερί του.

Διότι ο Τρίσταν Τόμπσον θα συνεχίσει να παίζει και να διευρύνει αυτό το σερί, κάτι που δεν θα συνέβαινε αν είχε χάσει τα δόντια του και έπρεπε να κάνει κάποια επέμβαση για να τα αντικαταστήσει. Πάντως θα χρειαστεί να προσπαθήσει πολύ ακόμα και να τον βοηθήσει για περισσότερες από μία φορές η τύχη, ώστε να φτάσει το απόλυτο σερί στην ιστορία του ΝΒΑ. Τούτο το κατέχει ο "βιονικός" φόργουορντ των Λέικερς της δεκαετίας του '90, Έι Σι Γκριν, με 1192 συνεχόμενα παιχνίδια. Αλλά κι αυτός χρειάστηκε να "επιβιώσει" από αγκωνιά αντιπάλου και να σώσει κάποια από τα δόντια του προκειμένου να διαφυλάξει το σερί του! Συνέβη τη σεζόν 1995-96, όταν σε έναν αγώνα με τους Σανς ο Τζέι Αρ Ριντ τού είχε ρίξει αγκωνιά στο στόμα. Όμως ο Γκριν δεν καταλάβαινε τότε από τέτοια...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ