26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Έχασε στο σπίτι του ο Ερυθρός Αστέρας (pics, vids)

Έδρες; Ποιες έδρες; Ούτε η Μέγκα Λεκς, ούτε ο Ερυθρός Αστέρας κατάφεραν να υπερασπιστούν το σπίτι τους, γνωρίζοντας ήττες αντίστοιχα από την Ολίμπια Λουμπλιάνα και την Μπουντούτσνοστ για την 4η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας.

Η Μπουντούτσνοστ εκμεταλλεύτηκε ουσιαστικά την υπεροχή της στο τρίτο δεκάλεπτο (16-22) για να φτάσει στη νίκη σε έναν αγώνα μέσα από τους αριθμούς φαίνεται ισορροπημένος. Ο Γκόρντιτς με 17 πόντους, ο Γκίμπσον και ο Νίκολιτς με 13 και ο Μπάροβιτς με 10 ήταν οι πρώτοι σκόρερ των Μαυροβούνιων. Για τον Ερυθρό Αστέρα ο Ρότσεστι σημείωσε 23 πόντους, ενώ είχε και 7 ασίστ και ακολούθησε ο Τζέιμς Φελντέιν με 14.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Η Ολύμπια Λουμπλιάνα έφυγε κι αυτή νικήτρια από το Βελιγράδι με το 86-77 επί της Μέγκα Λεκς. Ο Ρέμπιτς με 18 πόντους και ο Ένις με 14 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους γηπεδούχους, ενώ για τους Σλοβένους ο Μόργκαν σημείωσε 20 πόντους και ακολούθησαν ο Λόρμπεκ με 16 και ο Χρόβατα με 14.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Ερυθρός Αστέρας και Μπουντούτσνοστ παρά τις ήττες παραμένουν πρώτες στη βαθμολογία της Αδριατικής Λίγκας με 3-1. Ακολουθούν με 2-2 οι Ζελέζνικ, Τσεντεβίτα, Μέγκα Λεκς, Παρτίζαν, Τσιμπόνα και Ολίμπια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ