21.4 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Έχασαν» Τάκερ οι ΗΠΑ, κέρδισαν την Ισπανία (vids+pics)

Ακόμα ένας παίκτης της Εθνικής ΗΠΑ έθεσε εαυτόν εκτός, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να χάνει μια πολύτιμη μονάδα στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Ο Πι Τζέι Τάκερ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και αποφάσισε να αποχωρήσει από την προετοιμασία της «αστερόεσσας», εν όψει του μεγάλου φετινού «ραντεβού» (31/08-15/09). Θα ταξιδέψει άμεσα από το Λος Άντζελες στο Χιούστον, προκειμένου να υποβληθεί στον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο από τους Ρόκετς και να ξεκινήσει αποθεραπεία, με στόχο πλέον να είναι έτοιμος στην έναρξη των προπονήσεών τους για το νέο πρωτάθλημα του ΝΒΑ. Κάπως έτσι, οι Αμερικανοί έμειναν με δεκατέσσερις παίκτες στη διάθεσή τους, τους Ντέρικ Ουάιτ (Σαν Αντόνιο Σπερς), Ντι Άαρον Φοξ και Τζο Χάρις (Μπρούκλιν Νετς), Χάρισον Μπαρνς (Σακραμέντο Κινγκς), Τζέιλεν Μπράουν, Τζέισον Τέιτουμ και Κέμπα Ουόκερ (Μπόστον Σέλτικς), Κάιλ Κούζμα (Λος Άντζελες Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ και Κρις Μίντλετον (Μιλγουόκι Μπακς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Γιούτα Τζαζ), Μέισον Πλαμλί (Ντένβερ Νάγκετς) και Μάιλς Τέρνερ (Ιντιάνα Πέισερς).

Αυτό, πάντως, δεν τους εμπόδισε να κερδίσουν με 90-81 την Ισπανία, σε φιλικό που έλαβε χώρα στο Άναχαϊμ. Ο Ουόκερ με 11π., έξι ριμπάουντ, οκτώ ασίστ και δύο κλεψίματα και ο Μίτσελ με 13π. και τέσσερα ριμπάουντ ξεχώρισαν για τους νικητές, ενώ από τους Ίβηρες πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μαρκ Γκασόλ με 19π., ο οποίος είχε και τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ένα κλέψιμο, με το Ρίκι Ρούμπιο να συνεισφέρει 16π. με εφτά ασίστ, πέντε κλεψίματα και τρία ριμπάουντ.

Δεκάλεπτα: 31-20, 54-41, 71-58, 90-81.
Δείτε, εδώ, το στατιστικό.

Οι ΗΠΑ έχουν κληρωθεί στον Ε’ Όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στη Σαγκάη, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθούν αντιμέτωπες με την Τουρκία, την Τσεχία και την Ιαπωνία. Η Ισπανία έχει τοποθετηθεί στο Γ’ Όμιλο, που θα λάβει χώρα στην Κουανγκτσόου, και θα παίξει αρχικά με το Ιράν, το Πουέρτο Ρίκο και την Τυνησία.

https://www.youtube.com/watch?v=3R905lfn3ro



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ